“Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη” – Το νέο λεύκωμα του δήμου Μαλεβιζίου

“Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη” – Το νέο λεύκωμα του δήμου Μαλεβιζίου

Όλες οι ομορφιές του Μαλεβιζίου σε ένα δίγλωσσο λεύκωμα, που θα παρουσιαστεί στην Δημοτική Πινακοθήκη «Μπότης Θαλασσινός», στην Τύλισο.  

Το πολυσέλιδο, δίγλωσσο, λεύκωμα “Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη” προβάλλει όλες τις ομορφιές του δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους οικισμούς, το φυσικό περιβάλλον, εκκλησίες, μνημεία, χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος και παραδοσιακές γωνιές, σε μια έκδοση που εντυπωσιάζει κάθε αναγνώστη. Με φωτογραφίες επίγειες αλλά και με την χρήση drone, έχουν αποτυπωθεί σημεία που αναδεικνύουν την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής.

Το λεύκωμα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 19:00, στην Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός», στην Τύλισο, παρουσία του ηθοποιού, Νίκου Βερλέκη και εκπροσώπων του τουρισμού.

«Παρά το ότι είναι δύσκολο να χωρέσουν σε ένα βιβλίο οι ομορφιές του τόπου μας, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε, σε ένα μεγάλο λεύκωμα, εξαιρετικές φωτογραφίες από όλο το Μαλεβίζι. Δίνουμε, έτσι, μια πολύ καλή εικόνα για το τι μπορεί κάθε επισκέπτης να συναντήσει στον δήμο μας. Και τον προσκαλούμε να εξερευνήσει κάθε γωνιά, από την Αμμουδάρα μέχρι τον Ψηλορείτη” αναφέρει ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το kritimono.gr στο Facebook!

Διαβάστε επίσης