Άρχισαν οι… βόλτες στο πάρκο σκύλων στον Καράβολα

Άρχισαν οι… βόλτες στο πάρκο σκύλων στον Καράβολα

Οι τετράποδοι φίλοι των Ηρακλειωτών απολαμβάνουν από χθες τις βόλτες τους στο Dogpark, στον Καράβολα. Τον χώρο επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.

Οι πύλες του Dogpark άνοιξαν χθες το απόγευμα και δεκάδες σκύλοι, παρέα με τους ιδιοκτήτες τους, έσπευσαν να το… εξερευνήσουν, πραγματοποιώντας τις πρώτες βόλτες στον χώρο.

σκύλοι-dogpark-ηράκλειο

«Ελπίζουμε ότι θα το ευχαριστηθούν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων και τα σκυλιά τους. Και ότι θα απολαύσουν όλοι τα οφέλη του πάρκου» ανέφερε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, που επισκέφθηκε το Dogpark. «Είμαι βέβαιος ότι, όσοι το χρησιμοποιούν, θα δείξουν την ανάλογη προσοχή. Θα ακολουθούν τις οδηγίες και θα φροντίσουν ώστε να παραμείνει καθαρό» πρόσθεσε.

δήμαρχος-ηρακλείου-λαμπρινός-dogpark

Και παιχνίδια για πιο διασκεδαστικές βόλτες

Ο χώρος είναι περιφραγμένος, διαθέτει παγκάκια και κάδους απορριμμάτων. Χθες, προστέθηκαν και κάποια εμπόδια – παιχνίδια για τους σκύλους, που θα κάνουν πιο διασκεδαστικές τις βόλτες τους στο πάρκο.

dogpark-καράβολας-βόλτες-σκύλοι

Στα εγκαίνια του Dogpark παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πέτρος Ινιωτάκης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρία Καναβάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Gian Andrea Garancini, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πρασίνου, Νίκος Φακουρέλης και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων.

πάρκο σκύλων-άρχισαν-οι-βόλτες

Διαβάστε επίσης