Διαγωνισμός φωτογραφίας για τα αδέσποτα ζώα

Διαγωνισμός φωτογραφίας για τα αδέσποτα ζώα

Ο δήμος Χανίων καλεί μικρούς και μεγάλους να στείλουν την φωτογραφία τους φροντίζοντας αδέσποτα ζώα και να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Βρες με, φωτογράφισέ με, αγάπησέ με», κερδίζοντας τάμπλετ και άλλα δώρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας του δήμου Χανίων, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα αδέσποτα ζώα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις φωτογραφίες τους, φροντίζοντας αδέσποτα ζώα, ως τις 31 Οκτωβρίου, στην σελίδα «Υιοθετήστε ένα αδέσποτο – @adoptstray.chania», του δήμου Χανίων, στο Facebook.

Ο νικητής θα αναδειχθεί από το κοινό, καθώς η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί με βάση τα «likes» που θα αποσπάσουν οι φωτογραφίες. Το πρώτο βραβείο είναι ένα τάμπλετ, ενώ ο δήμος Χανίων θα προσφέρει δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι οδηγίες του δήμου Χανίων για τον διαγωνισμό για τα αδέσποτα ζώα:

1.Βρες ένα αδέσποτο ζώο. Κέντρισε την προσοχή του, μιλώντας του με χαμηλή, ήρεμη φωνή. Πλησίασέ το πολύ σιγά. Κάνε οτιδήποτε για να φανείς μικρός σε όγκο, ύψος, συμπεριφορά και λιγότερο ενοχλητικός για το ίδιο. Προσέγγισέ το διατηρώντας, αρχικά, μια απόσταση 1-2 μέτρων. Σταδιακά, αν όλα πάνε καλά, πλησίασε το.

2.Φρόντισε το ζώο. Τάισέ το και δώσε του νερό.

3.Βγάλε μια φωτογραφία μαζί του.

4.Στείλε την φωτογραφία στην σελίδα του δήμου Χανίων στο Facebook “Υιοθετήστε ένα αδέσποτο – @adoptastray.chania”.

5.Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, πέρα από τα δώρα, κυρίως, κερδίζουμε έναν καινούργιο φίλο!».

(Φωτό Αρχείου)

Διαβάστε επίσης