Δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων

Δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων

Πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες φέρνουν τους Ηρακλειώτες τα δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων, που πραγματοποιούνται στους χώρους του H2B HUB, με την υποστήριξη της Microsoft. Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα.

Το TechTalentSchool, το δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στο Ηράκλειο, συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο, δίνοντας την δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες και να έρθουν πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας.

Τα δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος», με σκοπό την δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, αλλά και του Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF), του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν. Παραδίδονται από καθηγητές με εμπειρία στην αγορά εργασίας και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους (από 16 ετών και άνω), που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με γνωστικά αντικείμενα όπως ο Προγραμματισμός, η Δημιουργία Ψηφιακού Βιογραφικού και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τα δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων πραγματοποιούνται στους χώρους του H2Β ΗUB (Κορωναίου 14, 3οςόροφος), με την υποστήριξη του Bizrupt.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο https://bit.ly/tts_irakleio.

(Φωτό αρχείου)

Διαβάστε επίσης