Ελεύθερη είσοδος στο Ενυδρείο για την «Βραδιά Ερευνητή»

Ελεύθερη είσοδος στο Ενυδρείο για την «Βραδιά Ερευνητή»

Το Ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος» – Cretaquarium ανοίγει τις πύλες του για το κοινό, σήμερα, Παρασκευή 28/9, συμμετέχοντας στην «Βραδιά Ερευνητή 2018». Δείτε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον «Θαλασσόκοσμο».

Την δυνατότητα να περιηγηθούν δωρεάν στο Ενυδρείο Κρήτης – Cretaquarium, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια για το θαλάσσιο περιβάλλον, να επισκεφθούν θεματικά περίπτερα και να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις για τον κόσμο του βυθού και την θαλάσσια ρύπανση, θα έχουν όσοι βρεθούν σήμερα το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του «Θαλασσόκοσμου», στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών.

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) ανοίγει τις πύλες του «Θαλασσόκοσμου» από τις 16:00 ως τις 21:00 (για το Ενυδρείο 17:00 – 20:00).

Οι εκδηλώσεις για το περιβάλλον, την ποικιλομορφία του βυθού, την θαλάσσια ρύπανση και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην θαλάσσια έρευνα, απευθύνονται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, αλλά και στο ευρύ κοινό. Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, ομιλίες με θέμα: «Υδατοκαλλιέργειες και διατροφή» (18:00) και «Θαλάσσια Έρευνα και Βιοποικιλότητα» (19:00).

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του kritimono.gr στο Cretaquarium!

Διαβάστε επίσης