Έτσι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στα Χανιά – Όλες οι εκδηλώσεις

Έτσι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στα Χανιά – Όλες οι εκδηλώσεις

Συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, παραμύθια, κατασκευές, ζωγραφική, δώρα, γλυκίσματα, τρενάκι και πολλές εκπλήξεις, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Χανίων.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγοράς θα… λάμψει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική του δήμου Χανίων, η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων και η γνωστή τραγουδίστρια, Ρένα Μόρφη. Δείτε περισσότερα εδώ.

«Με περισσότερες από 100 δράσεις τα Χριστούγεννα στα Χανιά»

«Οι εκδηλώσεις καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, ψυχαγωγικά δρώμενα στους δρόμους της πόλης και ολόκληρου του δήμου, θέατρο σκιών, κινηματογραφικές ταινίες για παιδιά, κάλαντα, εργαστήρια παιχνιδιών, προετοιμασία γλυκών και άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις, ο αριθμός των οποίων υπερβαίνει τις 100» ανέφερε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελπίδα Τσιτσιρίδη.

Κατά την διάρκεια των εορτών, στο κέντρο της πόλης (και στις γύρω περιοχές) θα… κυκλοφορεί ένα τρενάκι, που θα δώσει σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να απολαύσουν μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στα στολισμένα Χανιά.

Οι Χανιώτες θα γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στην πλατεία 1866. Ο δήμος Χανίων θα προσφέρει, μάλιστα και ένα ζεστό γεύμα, «σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να γιορτάσουν μαζί με την οικογένειά τους». Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων δράσεων του δήμου Χανίων περιλαμβάνει, επίσης, κυνήγι θησαυρού, χριστουγεννιάτικο πάρτι, γεύματα αγάπης, δώρα και εκδρομές.

Δείτε εδώ όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά.

Διαβάστε επίσης