Με F-16 οι εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Μηνά

Με F-16 οι εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Μηνά

Αεροπορική επίδειξη από αεροσκάφος F-16 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στο Ηράκλειο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την γιορτή του Αγίου Μηνά. Δείτε τι ώρα και σε ποιο σημείο της πόλης θα γίνει η επίδειξη.

Με ένα F-16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», με χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό, Δημήτρη Βολακάκη, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την γιορτή του πολιούχου του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά, η Πολεμική Αεροπορία.

Στον Καράβολα η αεροπορική επίδειξη

Τον «χορό» του F-16 στον ουρανό του Ηρακλείου αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες πολίτες, στην περιοχή του Καράβολα. Από τις 10:00, στο σημείο θα βρίσκονται πιλότοι της ομάδας «ΖΕΥΣ», που θα συζητούν με τον κόσμο και θα απαντούν σε ερωτήσεις. Η αεροπορική επίδειξη θα ξεκινήσει στις 13:00.

«Με την προγραμματισμένη εναέρια εκδήλωση, θα αποδοθεί τιμή από την Αεροπορία στον εορτάζοντα πολιούχο, Άγιο Μηνά. Παράλληλα, θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, να παρακολουθήσουν μια σπουδαία αεροπορική επίδειξη. Και να διαπιστώσουν την ικανότητα και το αξιόμαχο των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς πτήσεις στα πληρώματα της Πολεμικής μας Αεροπορίας» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η περιφέρεια Κρήτης.

Διαβάστε επίσης