Με Γιώτα Νέγκα και Imam Baildi το φεστιβάλ της ΚΝΕ

Με Γιώτα Νέγκα και Imam Baildi το φεστιβάλ της ΚΝΕ

Με συναυλίες των Imam Baildi, σήμερα, Παρασκευή 14/9 και της Γιώτας Νέγκα, αύριο, Σάββατο 15/9, το φεστιβάλ της ΚΝΕ, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο. Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Με τους Imam Baildi, την Γιώτα Νέγκα, καλλιτέχνες από την Κρήτη, πολιτικές ομιλίες και ένα αφιέρωμα στην ιστορία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έρχεται σήμερα και αύριο, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, το φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα με το μουσικό – αφηγηματικό αφιέρωμα «Το ΚΚΕ στις μεγάλες στιγμές της ταξικής πάλης». Το αφιέρωμα θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Imam Baildi.

Και Κρητικοί καλλιτέχνες στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Το Σάββατο, την σκυτάλη θα πάρει η Γιώτα Νέγκα, για μια συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ. Στην σκηνή θα ανέβουν, επίσης, οι: Γιάννης Κασσωτάκης, Βασίλης Ξυλούρης, Μαρία Κώττη, Χρήστος Λιάτης, Λιάκος Κλαίνος, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Βαγγέλης Συλλιγάρδος, Νίκος Βλατάς, Λευτέρης Τζαγκαράκης. Μαζί τους, το μουσικό συγκρότημα της ΚΝΕ.

Νωρίτερα, θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάκης Παπαδόπουλος. Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

Διαβάστε επίσης