Καφεδάκι στον Κουμπέ για τον δήμαρχο Ηρακλείου

Καφεδάκι στον Κουμπέ για τον δήμαρχο Ηρακλείου

Στον Κουμπέ, το ιστορικό καφενείο που λειτουργεί ξανά στην πλατεία Κορνάρου, ήπιε το πρωινό καφεδάκι του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός. «Ο Κουμπές θα γίνει πάλι σημείο συνάθροισης για τους Ηρακλειώτες» ανέφερε ο δήμαρχος.

Πρωινή βόλτα για καφεδάκι στον Κουμπέ, για τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, παρέα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιώργο Καραντινό και τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ, Μηνά Καπετανάκη.

Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του καφενείου και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ήπιων παρεμβάσεων στην πλατεία Κορνάρου, ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη σκιά για τους θαμώνες. «Η έλλειψη τραπεζοκαθισμάτων και σκιαδίων είναι αισθητή. Επιφυλασσόμαστε, σε δεύτερο χρόνο, να υποβάλουμε πρόταση στην Αρχαιολογία, ώστε να μας επιτρέψει ορισμένες, απαραίτητες κατά την άποψή μας, παρεμβάσεις. Πάντα με σεβασμό στο μνημείο και τον περιβάλλοντα χώρο» είπε ο δήμαρχος Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουμπές λειτουργεί ξανά με 12 τραπεζάκια, σερβίροντας στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης καφεδάκι και ροφήματα.

Οι εργασίες συντήρησης του μνημείου συνεχίζονται κανονικά.

Διαβάστε επίσης