Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βενιζέλειο, λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βενιζέλειο, λόγω έργων

Οι εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας του Βενιζέλειου φέρνουν αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων, στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου. Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από αύριο, 18 Απριλίου.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η περιφερειακή οδός δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη. Ακολουθώντας τις πινακίδες σήμανσης της κυκλοφορίας, τα οχήματα θα οδηγούνται από δρόμους μονής κατεύθυνσης, αφενός στους χώρους στάθμευσης, στην νοτιοανατολική πλευρά του νοσοκομείου και αφετέρου στη βόρεια πλευρά, για να προσεγγίσουν τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Έξοδος οχημάτων

Με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τα οχήματα που κινούνται στην νοτιοανατολική πλευρά θα εξέρχονται από νέα έξοδο, επί της λεωφόρου Κνωσού, νοτιότερα της εισόδου. Τα οχήματα που κινούνται στη βορειοανατολική πλευρά, ακολουθώντας την σήμανση κυκλοφορίας, θα εξέρχονται από την υφιστάμενη έξοδο, επί της οδού Ουρανίας.

Οχήματα ΕΚΑΒ

Τα οχήματα του ΕΚΑΒ θα προσεγγίζουν τα ΤΕΠ και την κεντρική είσοδο του παλαιού κτιρίου χωρίς αλλαγές και θα εξέρχονται, ακολουθώντας τις πινακίδες κυκλοφορίας, από την νέα έξοδο, επί της λεωφόρου Κνωσού. Η προσέγγιση στα ΤΕΙ και Μ.Τ.Ν. θα γίνεται όπως και για τα υπόλοιπα οχήματα, με έξοδο στην οδό Ουρανίας.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου παρακαλούν το κοινό να ακολουθεί πιστά τις σημάνσεις κυκλοφορίας και τις απαγορεύσεις στάθμευσης, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των ασθενοφόρων και όλων των οχημάτων που υποστηρίζουν την λειτουργία του νοσοκομείου.

Αναλυτικές οδηγίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, δίνονται στο παρακάτω βίντεο.

 

Διαβάστε επίσης