Παιδιά πυρόπληκτων στις κατασκηνώσεις του δήμου Χανίων

Παιδιά πυρόπληκτων στις κατασκηνώσεις του δήμου Χανίων

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές στέκεται ο δήμος Χανίων, που ανοίγει τις κατασκηνώσεις στον Καλαθά Ακρωτηρίου για τα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε εθελοντική αιμοδοσία και διανομή σχολικών ειδών, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου. Δείτε τις πρωτοβουλίες του δήμου Χανίων.

Ο δήμος Χανίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις κατασκηνώσεις του, στον Καλαθά Ακρωτηρίου, παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών. Δίπλα στα παιδιά θα βρίσκεται κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, που θα αναλάβει την δημιουργική απασχόληση και την ψυχολογική στήριξή τους. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις του δήμου Χανίων κατά την Γ΄ κατασκηνωτική περίοδο (31/7 – 9/8) ή κατά την Δ’ κατασκηνωτική περίοδο (11/8 – 20/8).

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Αιμοδοσία και σχολικά είδη

Σε συνεννόηση με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, θα διενεργηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Χανίων στις 29 Αυγούστου. Επιπλέον, ο δήμος Χανίων αναλαμβάνει πρωτοβουλία ώστε να διατεθούν σχολικά είδη στα παιδιά των πληγέντων, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.

Ο δήμος Χανίων βρίσκεται σε επικοινωνία με τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ώστε να συμβάλει σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Διαβάστε επίσης