Ποια σχολεία είναι σήμερα κλειστά

Ποια σχολεία είναι σήμερα κλειστά

Κλειστά σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της Κρήτης. Δείτε, αναλυτικά, ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα. 

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Βλαχάκη, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, τα σχολεία στις περιοχές των πρώην καποδιστριακών δήμων: Παλιανής, Γοργολαΐνη, Τεμένους, Σκαλανίου, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Αγίου Βλάσση.

Στον δήμο Μαλεβιζίου, κλειστά είναι τα σχολεία σε Ροδιά, Μάραθος, Κρουσώνα, καθώς και το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της Τυλίσου. Στον δήμο Χερσονήσου, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής και το Νηπιαγωγείο Σγουροκεφαλίου.

Κλειστά σχολεία, επίσης, στον δήμο Μινώα Πεδιάδας, σε Αρχάνες, Ανώγεια, Οροπέδιο και Γόρτυνα.

Κλειστά σχολεία και στην Βιάννο. Δείτε περισσότερα εδώ. 

Προσοχή στις μετακινήσεις

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στους δρόμους, καθώς το χιόνι και ο παγετός δημιουργούν αρκετά προβλήματα. Στην Βιάννο, το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει, σε αρκετά σημεία τα 15 εκατοστά. Ο δρόμος Ηρακλείου – Μεσαράς έκλεισε, λόγω χιονιού, στα Μούλια, ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στο Οροπέδιο Λασιθίου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αρχανών – Αστερουσίων, Μανόλη Κοκοσάλη, έχει υπερχειλίσει, σε κάποια σημεία, ο ποταμός Αναποδάρης.

Διαβάστε επίσης