Πρόσφεραν…. ένα φορτηγό φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο!

Πρόσφεραν…. ένα φορτηγό φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο!

Ένα φορτηγάκι γεμάτο με φαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα έστειλε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Μαλεβιζίου. Κώστας Μαμουλάκης: “Οι Κρήτες, όπου γης, δεν ξεχνάνε την πατρίδα”.

Με ένα φορτηγάκι γεμάτο φαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα, απαραίτητα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στηρίζει τους αδύναμους πολίτες του Μαλεβιζίου το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών.

Ο κ. Ζαχαρίας Κουγιουμουτζής, αδερφός του προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, Μανώλη, παρέδωσε τα φάρμακα στον δήμαρχο Μαλεβιζίου, Κώστα Μαμουλάκη.  Τα φάρμακα θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του δήμου.

«Οι Κρήτες, όπου γης, δεν ξεχνάνε την πατρίδα. Μέσα από την άριστη συνεργασία μας, υποστήριζαν και εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις κοινωνικές δομές που έχουμε δημιουργήσει στο Μαλεβίζι. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και ανυπομονούμε να ανταμώσουμε ξανά στον τόπο μας” είπε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ, Εύη Αποστολάκη και η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άννα Φραντζεσκάκη.

Διαβάστε επίσης