Σχολικά είδη για τα «παιδιά της κρίσης» από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Σχολικά είδη για τα «παιδιά της κρίσης» από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Η Διακονία Αγάπης της Αρχιεπισκοπής Κρήτης συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την νέα σχολική χρονιά, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Τετράδια, κασετίνες, μολύβια, γόμες, τσάντες και άλλα σχολικά είδη, για τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια, συγκεντρώνει η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. «Πολλά από τα παιδιά του τόπου μας δεν έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα αναγκαία σχολικά είδη, λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών. Όπως κάθε χρόνο, η Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν σχολικά είδη στις εγκαταστάσεις της Διακονίας Αγάπης, στην οδό Ν. Πλαστήρα 27, στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη εκστρατεία, για τα παιδιά που χρειάζονται στήριξη, «τρέχει» και ο δήμος Ηρακλείου. Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης