Στην έκθεση «Meat and Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food» η Κρήτη

Στην έκθεση «Meat and Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food» η Κρήτη

Κρέας, γαλακτοκομικά και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης που παράγονται στο νησί, παρουσίασαν 15 επιχειρήσεις από την Κρήτη, που συμμετείχαν στο περίπτερο της περιφέρειας, στην έκθεση «Meat and Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food», στην Αθήνα.

Η έκθεση «Meat and Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food» έχει ως στόχο την προβολή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, την προσέλκυση αγοραστών – νέων αγορών και την επικοινωνία μεταξύ επαγγελματιών, εμπορικών επισκεπτών και εκπροσώπων επιχειρήσεων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο περίπτερο της περιφέρειας Κρήτης, στην έκθεση «Meat and Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food», υποδέχονταν τους επισκέπτες ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Ζαχαρίας Σωμαράς και το στέλεχος της υπηρεσίας, Ευαγγελία Φουκάκη.

«Η προβολή των πιστοποιημένων προϊόντων μας και η προώθηση των κρητικών επιχειρήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά αποτελεί στόχο της περιφέρειας. Η συμμετοχή σε εκθέσεις είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις της Κρήτης» ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος Πρωτογενούς Τομέα, Μανόλης Χνάρης.

Διαβάστε επίσης