Συναντήσεις Λαμπρινού με φορείς της πόλης

Συναντήσεις Λαμπρινού με φορείς της πόλης

Με το προεδρείο του Συλλόγου Εμπόρων Οπωρολαχανικών Ηρακλείου και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ), συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου υποδέχθηκε στην Λότζια τον πρόεδρο των Εμπόρων – Οπωροπωλών, Μιχάλη Κονσολάκη και τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Περάκη.

Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της Κεντρικής Λαχαναγοράς, καθώς και προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο δήμαρχος τόνισε στους εκπροσώπους των εμπόρων ότι “εκεί που είναι εφικτό, θα προχωρήσουν οι απαιτούμενες λύσεις το συντομότερο δυνατό”.

Με τον πρόεδρο του ΟΛΗ

Στην συνέχεια, ο κ. Λαμπρινός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ), Απόλλωνα Φιλιππή και την αντιπρόεδρο, Αγγέλα Σμυρνάκη.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Μεταξύ άλλων, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της συμφωνίας για την παραχώρηση της Χερσαίας Ζώνης στον δήμο Ηρακλείου. Συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια προκειμένου να “τρέξουν” οι διαδικασίες που εκκρεμούν, ώστε η  παραχώρηση να ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης