Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για το Matala Beach Festival

Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για το Matala Beach Festival

Το Matala Beach Festival ξεκινάει την Παρασκευή και θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δείτε τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, για να βρεθείτε στην παραλία των Ματάλων, το τριήμερο 22 – 24 Ιουνίου. 

Το Matala Beach Festival έρχεται την Παρασκευή, με χρώματα, «πάρτι» και «δυνατές» συναυλίες δίπλα στην θάλασσα, αλλά και με αναμνήσεις από την εποχή των χίπις. Από τις 22 ως τις 24 Ιουνίου, χιλιάδες άνθρωποι, κάθε ηλικίας, θα βρεθούν στα Μάταλα για το φεστιβάλ που έγινε… θεσμός στην νότια Κρήτη. Σε περίπτωση που δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο και επιθυμείτε να μετακινηθείτε με ΚΤΕΛ, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα, με όλα τα δρομολόγια του τριημέρου από Ηράκλειο και Μοίρες προς Μάταλα.

ΚΤΕΛ-Μάταλα-δρομολόγια

Μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια και σε αυτό τον σύνδεσμο.

Εισιτήριο 5 ευρώ για τις συναυλίες

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, για τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο μεγάλο stage του Matala Beach Festival (Σαββόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Αρβανιτάκη κλπ.), οι επισκέπτες θα πληρώνουν (ενιαίο) εισιτήριο 5 ευρώ. Η είσοδος στους υπόλοιπους χώρους του φεστιβάλ (παραλία, οικισμός κλπ.) είναι δωρεάν.

Δείτε εδώ ποιοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στην σκηνή του Matala Beach Festival. Και ενημερωθείτε πατώντας εδώ για όλες τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού στην Κρήτη.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για το Matala Beach Festival στην σελίδα του kritimono στο Facebook.

Διαβάστε επίσης