Βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν

Βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν

Μάθημα εντιμότητας από εργαζομένους του τμήματος Καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου, που βρήκαν ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και κάρτες και το επέστρεψαν στην κάτοχό του. 

Το πορτοφόλι βρήκαν οι εργαζόμενοι Σπύρος Βερικοκίδης, Γαλατία Βάρδα και Μιχάλης Παρασύρης, κατά την διάρκεια της βάρδιάς τους, στην Αμμουδάρα, κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα. Εκτός από σημαντικά προσωπικά έγγραφα, το πορτοφόλι περιείχε χρήματα και κάρτες ανάληψης μετρητών, μαζί με τους κωδικούς τους. Οι τρεις εργαζόμενοι επικοινώνησαν αμέσως με την γυναίκα στην οποία ανήκε το πορτοφόλι και της το παρέδωσαν.

“Παράδειγμα για όλους”

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, κάλεσε τους εργαζομένους στο γραφείο του και τους έδωσε συγχαρητήρια για την πράξη τους. «Η  ανθρωπιά ζει και βασιλεύει στον τόπο μας και όσα μπράβο και να πούμε για τους τρεις συνεργάτες μας είναι λίγα. Με την πράξη τους, έκαναν υπερήφανες τις οικογένειές τους και φυσικά και όλους εμάς, που τους γνωρίζουμε καλά. Ελπίζω και εύχομαι αυτή η εξαιρετική κίνηση να λειτουργήσει ως παράδειγμα για όλους».

Διαβάστε επίσης