Διακοπές στο… στούντιο του Gavdos FM 88,8!

Διακοπές στο… στούντιο του Gavdos FM 88,8!

Το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού της Γαύδου «Gavdos FM 88,8 – Ο Φάρος του Νότου»… μεταμορφώθηκε σε ένα καλαίσθητο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, με όλες τις ανέσεις και σας «προσκαλεί» για καλοκαιρινές διακοπές στην Γαύδο.

Οι διακοπές στην Γαύδο, το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, αποτελούν – έτσι και αλλιώς – ξεχωριστή εμπειρία. Πόσο μάλλον αν επιλέξει κανείς για την διαμονή του το… στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού του νησιού! Ο «πειρατής» της Γαύδου, Βασίλης Τζουνάρας, μετέφερε τα μικρόφωνα, τις κονσόλες και τους δίσκους του σε άλλο χώρο και μετέτρεψε το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Gavdos FM 88,8» σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, που θα φιλοξενεί τους επισκέπτες του νησιού.

στούντιο-Gavdos FM

Έτσι ήταν το στούντιο του «Gavdos FM 88,8»

ενοικιαζόμενο-διαμέρισμα-το-στούντιο-του-Gavdos FM

Ο χώρος σήμερα, χωρίς κονσόλες και μικρόφωνα

Κλιματισμός, τηλεόραση και wi-fi

Το στούντιο – διαμέρισμα διαθέτει τηλεόραση, κλιματισμό, wi-fi, ηλεκτρική κουζίνα και μια μικρή αυλή. Και μπορεί να φιλοξενήσει ζευγάρια, οικογένειες, αλλά και παρέες τουριστών, που επιθυμούν να «εξερευνήσουν» την Γαύδο.

ενοικιαζόμενο-διαμέρισμα-γαύδος-ραδιοφωνικός-σταθμός

Αν θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Γαύδο, στον χώρο που φιλοξένησε για πολλά χρόνια τον ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού – την «φωνή της Γαύδου», όπως έχει χαρακτηριστεί ο «Gavdos FM 88,8» – , μπορείτε να απευθύνεστε για κρατήσεις στο τηλέφωνο 6945373728 και στο e-mail: gavdosfm@gmail.com. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Όσο για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Gavdos Fm 88,8»; Συνεχίζει να εκπέμπει, έχοντας φανατικούς ακροατές σε Ελλάδα και εξωτερικό (μέσω διαδικτύου), με ποιοτική ελληνική και ξένη μουσική (jazz, blues, ρεμπέτικα, κρητικά, λαϊκά, αλλά ποτέ «σκυλάδικα»!).

Διαβάστε επίσης