• Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες Κρήτης

  Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες Κρήτης

  Ανασχηματισμός στην περιφέρεια Κρήτης, με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, να επιλέγει νέους αντιπεριφερειάρχες. «Αξιοποιούμε νέα και ικανά στελέχη, που έχουν πολλά να προσφέρουν στην Κρήτη» ανέφερε ο περιφερειάρχης.

 • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο… λαγοκέφαλος

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο… λαγοκέφαλος

  Ο επικίνδυνος… λαγοκέφαλος ήταν το «πρώτο πιάτο» της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ, στην Κρήτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με ψαράδες στην Σητεία και συζήτησε μαζί τους για τον λαγοκέφαλο και τα προβλήματα του κλάδου. Όλο το πρόγραμμα της περιοδείας του στην Κρήτη.  

 • Κουκιαδάκης: «Ο Κλεισθένης συκοφαντεί τον… Κλεισθένη!»

  Κουκιαδάκης: «Ο Κλεισθένης συκοφαντεί τον… Κλεισθένη!»

  Την πλήρη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο «Κλεισθένης 1» για την αυτοδιοίκηση, εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και συντονιστής της ομάδας εργασίας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), Ευριπίδης Κουκιαδάκης. «Ο Κλεισθένης εκθέτει την απλή αναλογική και συκοφαντεί τον… Κλεισθένη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 • Στην Κρήτη ο Νορβηγός πρέσβης

  Στην Κρήτη ο Νορβηγός πρέσβης

  Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Νορβηγός πρέσβης Jørn Gjelstad. Τουρισμός, πρωτογενής τομέας, κρητική διατροφή και αναπτυξιακές δράσεις, απασχόλησαν τους δύο άνδρες.

 • Η Έλενα Κουντουρά στην Κρήτη

  Η Έλενα Κουντουρά στην Κρήτη

  Επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά. Η υπουργός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα. Αύριο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα παραστεί στα εγκαίνια ξενοδοχειακής μονάδας.

 • Κίνημα Αλλαγής: Πολιτικές εκδηλώσεις στην Κρήτη

  Κίνημα Αλλαγής: Πολιτικές εκδηλώσεις στην Κρήτη

  Τέσσερις εκδηλώσεις, σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χανιά και Ιεράπετρα, διοργανώνει τα επόμενα 24ωρα το Κίνημα Αλλαγής. Προγραμματίζονται, επίσης, ομιλίες και επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους.