Αρναουτάκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Αρναουτάκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Με την φράση «Είμαστε Εθνική Κρήτης», ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει μια νέα θητεία, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται. «Δεν χρειάζονται χρίσματα. Θέλουμε συνεργασίες» είπε, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Μηνά.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Μηνά. Αμέσως μετά, ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, στις εκλογές του Μαΐου του 2019, διεκδικώντας μια νέα θητεία στην περιφέρεια.

«Είχαμε δηλώσει μαζί με τους συνεργάτες μου ότι, ανήμερα του Αγίου Μηνά, θα κάναμε την ανακοίνωση ότι θα διεκδικήσουμε και πάλι την περιφέρεια Κρήτης, στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Έχοντας ως στόχο τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και την ενότητα όλου του κρητικού λαού. Αυτό το τρίπτυχο θέλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε, μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε “Εθνική Κρήτης”. Πιστεύουμε στην ενότητα και την συνεργασία και, με τον τρόπο αυτό, θα συνεχίσουμε την πορεία μας», ανέφερε ο περιφερειάρχης.

Για τα χρίσματα στις εκλογές, ο κ. Αρναουτάκης είπε: «Η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη και πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη. Δεν χρειάζονται χρίσματα. Θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς. Να διεκδικούμε για την Κρήτη και να μπορούμε να υλοποιούμε, από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Πάνω από όλα όμως, αυτό που χρειάζεται είναι η Περιφερειακή Ανάπτυξη, η τοπική ανάπτυξη και η ενότητα όλων. Και αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει στις προηγούμενες θητείες μας», υπογράμμισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Ευχές για τον πολιούχο του Ηρακλείου, Άγιο Μηνά 

Από τον Καράβολα, όπου παρακολούθησε την εντυπωσιακή επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας προς τιμήν του πολιούχου του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά, ο κ. Αρναουτάκης έστειλε τις ευχές του για «χρόνια πολλά» σε όλους τους Ηρακλειώτες και τους Κρητικούς. «Ευχαριστούμε την Πολεμική Αεροπορία. Όλους τους ιπτάμενους και τις οικογένειές τους. Να είναι καλά, να πετούν. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοιους ιπτάμενους στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια και να είναι καλά».

Διαβάστε επίσης