Η πρέσβης της Ιρλανδίας στην Κρήτη

Η πρέσβης της Ιρλανδίας στην Κρήτη

Η ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος, με απευθείας πτήσεις από την Ιρλανδία προς την Κρήτη, οι συνεργασίες με ερευνητικά ιδρύματα και τα αγροτικά προϊόντα της Κρήτης, στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, με την πρέσβη της Ιρλανδίας, Orla O’ Hanrahan.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και η πρέσβης της Ιρλανδίας, Orla O’ Hanrahan, συμφώνησαν για περαιτέρω συνεργασίες μεταξύ Κρήτης και Ιρλανδίας, στα πεδία του τουρισμού, του εμπορίου και της εκπαίδευσης. Η πρέσβης της Ιρλανδίας εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Κρήτη, τον πολιτισμό και τις ομορφιές της. Και τόνισε ότι «πρέπει να ενισχυθούν οι επαφές, στον τουρισμό, στις εξαγωγές κρητικών προϊόντων και στα εκπαιδευτικά – ερευνητικά ιδρύματα».

«Συζητήσαμε για τον τουρισμό, για το πώς θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε την τουριστική ροή από την Ιρλανδία στην Κρήτη. Επίσης, για το πώς θα βελτιώσουμε τις εξαγωγικές μας δραστηριότητες. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα γίνει μία συνάντηση με τον εμπορικό ακόλουθο στην πρεσβεία της Ιρλανδίας» ανέφερε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο επίτιμος πρόξενος της Ιρλανδίας στην Κρήτη, Γιάννης Ξενικάκης και το στέλεχος της ιρλανδικής πρεσβείας, Michelle Ryan.

Διαβάστε επίσης