• (Και) σε αυτές τις εκλογές, ψήφισε… Γκόρτσο!

  (Και) σε αυτές τις εκλογές, ψήφισε… Γκόρτσο!

  Οργάνωσαν μεγαλειώδεις προεκλογικές συγκεντρώσεις, μοίρασαν «θα» και υποσχέσεις, ζήτησαν την… ψήφο του κοινού στις κινηματογραφικές αίθουσες και, με τις σπαρταριστές ατάκες τους, σκόρπισαν άφθονο γέλιο και κέρδισαν μια θέση στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων, που «υποκλίνονται» εδώ και δεκαετίες στο αστείρευτο ταλέντο τους.

 • Πόση μουντζούρα αντέχεις;

  Πόση μουντζούρα αντέχεις;

  Η ιστορία της πόλης του Ηρακλείου “πνίγεται” στην μουντζούρα. Κακόγουστα γκράφιτι, συνθήματα και αυτοκόλλητα σκεπάζουν μνημεία και ιστορικούς χώρους. Δείτε φωτογραφίες.

 • Διεθνής διάκριση για Κρητικό φοιτητή!

  Διεθνής διάκριση για Κρητικό φοιτητή!

  Το ακούμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια: «Τα καλύτερα μυαλά φεύγουν από την Ελλάδα». Αλλά είναι και εκείνα που μένουν. Και φέρνουν στην χώρα μας διεθνείς διακρίσεις…

 • Κληρικοί Κρήτης: “Μας πρόδωσαν Τσίπρας – Ιερώνυμος”

  Κληρικοί Κρήτης: “Μας πρόδωσαν Τσίπρας – Ιερώνυμος”

  Στα “κάγκελα” οι κληρικοί της Κρήτης μετά την συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για τις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους. “Ποιος διαχωρισμός; Ήθελαν μόνο να… ξεφορτωθούν τους ιερείς” λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης, Ζαχαρίας Αδαμάκης. 

 • Ρυτίδες και χαμόγελα σε μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας

  Ρυτίδες και χαμόγελα σε μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας

  Μια γυναίκα χαμηλώνει το κεφάλι για να προσκυνήσει την εικόνα του Χριστού. Ένας ηλικιωμένος περιμένει την σειρά του στο κουρείο. Λίγο πιο κάτω, δύο συνομήλικοί του παίζουν σκάκι. Σκαμμένα μάγουλα, ροζιασμένα χέρια, ρυτίδες, χαμόγελα, δεκαετίες «χαραγμένες» σε πρόσωπα και σώματα. Γηρατειά.

 • Το «σπίτι» της Εθνικής Ελλάδας στα Χανιά

  Το «σπίτι» της Εθνικής Ελλάδας στα Χανιά

  Στον αριθμό 40 της οδού Τσουδερών, στα Χανιά, «ξεδιπλώνεται» η ιστορία της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου. Φανέλες με τις υπογραφές διεθνών ποδοσφαιριστών, η μπάλα του τελικού του Euro 2004, φωτογραφίες, αφίσες, εισιτήρια και λάβαρα, «διηγούνται» τα κατορθώματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και… «κατακτούν» το TripAdvisor!