• Παραδοσιακό αλώνισμα στην Μονή Μαλεβιζίου

  Παραδοσιακό αλώνισμα στην Μονή Μαλεβιζίου

  Η περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Μαλεβιζίου και ο πολιτιστικός σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου θα αναβιώσουν, την Κυριακή 30 Ιουνίου (18:00), στα Πλακάλωνα, το αλώνισμα της ταγής.

 • Ανδριάνα Μπάμπαλη και Δάκης στο Τεχνόπολις

  Ανδριάνα Μπάμπαλη και Δάκης στο Τεχνόπολις

  Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, με τίτλο «Erotica», έρχεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο θέατρο Τεχνόπολις. Δάκης, Monsieur Minimal και Ανδριάνα Μπάμπαλη «παντρεύουν» την παλιά και την σύγχρονη ποπ μουσική και μας προσκαλούν σε ένα ρομαντικό ταξίδι, γεμάτο αγαπημένες μελωδίες.

 • Νότες και ντοκιμαντέρ στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου

  Νότες και ντοκιμαντέρ στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου

  Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. Το «μενού» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συναυλία με τους Pink Tales, θέατρο και προβολή ντοκιμαντέρ. Εκδηλώσεις και στο Αγροτικό Μουσείο Πισκοπιανού. 

 • Ο Στέφανος Πατεράκης στις «Ημέρες Φωτογραφίας»

  Ο Στέφανος Πατεράκης στις «Ημέρες Φωτογραφίας»

  Ο εξαιρετικός φωτογράφος Στέφανος Πατεράκης, «με ένα κλικ», στο Πολύκεντρο Νεολαίας – Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του δήμου Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, παρουσιάζει την φωτογραφική δουλειά του, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στις 20:30.

 • Πυξ Λαξ, Ρόκκος και Locomondo στο Matala Beach Festival

  Πυξ Λαξ, Ρόκκος και Locomondo στο Matala Beach Festival

  Στην σκηνή του Matala Beach Festival θα ανέβουν οι Πυξ Λαξ, ο Στέλιος Ρόκκος και οι Locomondo, από την Παρασκευή 21 ως την Κυριακή 23 Ιουνίου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών του φεστιβάλ. 

 • «Ταξιδεύοντας… Κίνα»: Αυτό είναι το πρόγραμμα του φεστιβάλ!

  «Ταξιδεύοντας… Κίνα»: Αυτό είναι το πρόγραμμα του φεστιβάλ!

  Το Μουσείο Καζαντζάκη διοργανώνει, από τις 8 ως τις 14 Ιουλίου, το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Λόγου και Τέχνης, ακολουθώντας τις λέξεις και τους στοχασμούς του Νίκου Καζαντζάκη, όπως αποτυπώθηκαν στο βιβλίο «Ταξιδεύοντας Ιαπωνία – Κίνα». Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Ταξιδεύοντας… Κίνα».