• Ανανέωσε και ο Κοιλιάρας στον ΟΦΗ

  Ανανέωσε και ο Κοιλιάρας στον ΟΦΗ

  ΟΦΗ και Κοιλιάρας… συναντήθηκαν στην Γ΄ Εθνική και συνεχίζουν μαζί στην Super League. Ο 30χρονος αριστερός μπακ συμφώνησε για συμβόλαιο ενός έτους, με τις διαπραγματεύσεις να ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά.

 • Με Παπαστεριανό στην Super League

  Με Παπαστεριανό στην Super League

  Σε συμφωνία με τον πολύπειρο αμυντικό μέσο, Μανόλη Παπαστεριανό, για συμβόλαιο ενός έτους, έφθασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Κώστας Καζανάκης. «Ήθελα να μείνω» δήλωσε ο 31χρονος παίκτης του ΟΦΗ.

 • Μια φανέλα για τον Γιώργο…

  Μια φανέλα για τον Γιώργο…

  Μήνυμα ανθρωπιάς έστειλαν ΟΦΗ και ΑΕΝ, στο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προς τιμήν του Γιώργου, του άτυχου ποδοσφαιριστή της Νεάπολης που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Σε μια συμβολική κίνηση, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρόσφεραν στην οικογένεια του Γιώργου μια φανέλα με τις υπογραφές τους.

 • Μπολάκης και Οικονόμου ως το 2020

  Μπολάκης και Οικονόμου ως το 2020

  Ξεκίνησε ο «χορός» των ανανεώσεων στον ΟΦΗ. Μπολάκης και Οικονόμου συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με την ομάδα, ως το 2020. Νέος κύκλος συζητήσεων, με ποδοσφαιριστές – «κλειδιά» για τον ΟΦΗ, τις επόμενες ημέρες.

 • Συνεργασία του ΟΦΗ με τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ!

  Συνεργασία του ΟΦΗ με τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ!

  Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα διδάξει τα μυστικά του αθλήματος σε παιδιά από την Κρήτη, σε camp που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, από τις 2 ως τις 7 Ιουλίου. Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ θα συνεργαστεί με τον ΟΦΗ, σε αυτό το πλαίσιο, για τα επόμενα τρία χρόνια.

 • Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για την Super League

  Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για την Super League

  Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Έκπτωση σε όσους αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας ως τις 10 Ιουνίου.