Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για την Super League

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για την Super League

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Έκπτωση σε όσους αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας ως τις 10 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για την Super League θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα και να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της ομάδας. Οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ θα υπάρξει και σημαντική έκπτωση για τους φιλάθλους που θα… κλείσουν θέση στο Γεντί Κουλέ, ως τις 10 Ιουνίου.

«Η ομάδα χρειάζεται έσοδα το επόμενο τρίμηνο, μέχρι να ξεκινήσει να εισπράττει χρήματα από την συμμετοχή της στην Super League» ήταν το κεντρικό μήνυμα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Άλλωστε, η διοίκηση καλείται να «τρέξει» και το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές που έχει δώσει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος. Προτεραιότητα για την ομάδα είναι οι συζητήσεις για ανανεώσεις/ επεκτάσεις συμβολαίων με παίκτες «κλειδιά» (π.χ. Ντίνας), ενώ θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές.

«Φιέστα» την τελευταία αγωνιστική;

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, υπήρξε συζήτηση και για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Football League, με την Σπάρτη. Οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να οργανώσουν μια γιορτή («φιέστα»), για την επιστροφή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος (ο ΟΦΗ θέλει νίκη στο ματς με την Σπάρτη ή ένα «στραβοπάτημα» του Άρη στα τρία παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι Θεσσαλονικείς). Στο τραπέζι «έπεσαν», επίσης, θέματα χορηγιών και προγραμματισμού, αλλά και θέματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης