Συνεργασία του ΟΦΗ με τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ!

Συνεργασία του ΟΦΗ με τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα διδάξει τα μυστικά του αθλήματος σε παιδιά από την Κρήτη, σε camp που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, από τις 2 ως τις 7 Ιουλίου. Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ θα συνεργαστεί με τον ΟΦΗ, σε αυτό το πλαίσιο, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο άνθρωπος που έχει αφήσει την «σφραγίδα» του – τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής – στο ελληνικό μπάσκετ θα βρεθεί δίπλα σε μαθητές από την Κρήτη, ηλικίας 7-17 ετών και θα μοιραστεί μαζί τους γνώσεις και εμπειρίες για το μπάσκετ. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο «δράκος» είπε το «ναι» για την διοργάνωση camp μπάσκετ στο Ηράκλειο, από τις 2 ως τις 7 Ιουλίου. Το camp θα φιλοξενήσουν το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, τα ανοικτά γήπεδα της Εφόδου και το κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης.

«Να έρθουν όλα τα παιδιά»

«Είναι μια ιστορική συνεργασία για τον σύλλογο μας, με έναν μύθο του ελληνικού μπάσκετ. Καλούμε όλα τα παιδιά της Κρήτης και όχι μόνο τα παιδιά του ΟΦΗ, να συμμετάσχουν» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Συμμεών Καμπάκας. Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη θα ανακοινωθεί επισήμως σε συνέντευξη τύπου, στις 22 Μαΐου, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του διοργανώνουν, κάθε χρόνο, αντίστοιχα camp, σε Αθήνα και Χαλκιδική. Για τα επόμενα τρία χρόνια, στο πρόγραμμά τους θα βρίσκεται και το Ηράκλειο, σε (μια πραγματικά σπουδαία) συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης