Διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά

  • In Life
  • 11/02/2019 10:45
Διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά

Ο διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής «Aegean Arts», με θέμα «Ελευθερία», για παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών, θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 6ου διεθνούς φεστιβάλ «Aegean Arts» στην Κρήτη, στις 4 – 12 Ιουλίου 2019. Δείτε τους όρους συμμετοχής, τις κατηγορίες και τα βραβεία.

Στόχος του διεθνούς διαγωνισμού «Aegean Arts» είναι να δοθεί η ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες «να εκφράσουν δημιουργικά τι σημαίνει για αυτούς η λέξη ελευθερία».

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε ατομικές και ομαδικές εργασίες, στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες:

*4 ως 6 ετών, 7 ως 9 ετών, 10 ως 12 ετών, 13 ως 15 ετών, 16 ως 18 ετών.

Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με  δίπλωμα και μετάλλιο. Δώρα έκπληξη θα δοθούν σε όλους τους νικητές, στην πανηγυρική τελετή βράβευσης.

Όροι συμμετοχής

*Εργασίες που η επιτροπή κρίνει ότι είναι εκτός θέματος, θα απορρίπτονται.

*Στο πίσω μέρος της εργασίας, θα πρέπει να αναγράφονται ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση κατοικίας, τίτλος έργου. Αν η συμμετοχή είναι από σχολείο, πρέπει να αναγράφονται διεύθυνση του σχολείου, τίτλος έργου, όνομα και e-mail του/της δασκάλου/ας. Εργασίες που δεν φέρουν τα απαραίτητα στοιχεία, δεν θα γίνονται δεκτές.

-Οι εργασίες πρέπει να είναι σε χαρτόνι διαστάσεων:

Για ατομικές συμμετοχές 35 x 50 εκατοστά.

Για ομαδικές συμμετοχές 70 x 100 εκατοστά.

*Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι τεχνικές (νερομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, κολάζ, μικτές τεχνικές, κλπ.)

*Οι ομαδικές εργασίες πρέπει να ανήκουν στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

*Κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει μόνο με μία εργασία είτε ατομική, είτε ομαδική. Δεν επιτρέπεται η παρέμβαση άλλων ατόμων.

*Οι εργασίες πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι 31 Μαΐου 2019, ταχυδρομικώς, στην διεύθυνση:

Aegean Arts (Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής), Τ.Θ.: 683, Κοκκίνη Χάνι 71500, Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα.

Τα έργα των διαγωνιζόμενων θα εκτεθούν καθ’όλη την διάρκεια του 6ου Aegean Arts. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη ιστοσελίδα του φεστιβάλ http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa στις 12 Ιουλίου. Η απονομή και πανηγυρική τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου, τελική βραδιά του διεθνούς φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με e-mail στο aegeanarts@gmail.com ή τηλεφωνικώς στα 6979268105, 6972493791.

Διαβάστε επίσης