Εργοστάσιο Καραμέλας στις Γούβες!

  • In Life
  • 13/12/2018 10:27
Εργοστάσιο Καραμέλας στις Γούβες!

Από τις 27 ως τις 30 Δεκεμβρίου, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, στις Γούβες Ηρακλείου, θα γεμίσει… καραμέλες και ζαχαρωτά! Το 1ο διαδραστικό Εργοστάσιο Καραμέλας έρχεται για να… γλυκάνει μικρούς και μεγάλους, με «καραμελοπαιχνίδια», γλυκές κατασκευές και ήρωες του Disney.

Το Εργοστάσιο Καραμέλας, στις Γούβες, θα ανοίξει τις πύλες του στις 27 Δεκεμβρίου, με γλυκές εκπλήξεις για μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά.

Αναλυτικά, οι εκδηλώσεις στο Εργοστάσιο Καραμέλας:

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΒΙΤΡΟ! – «Είστε έτοιμοι να μπείτε στο σπιτάκι ζαχαροπλαστικής, να φορέσουμε τις ποδιές μας και να φτιάξουμε μπισκότα με καραμέλα βιτρό; Ένα μοσχομυρωδάτο εργαστήρι, για τους μικρούς μας φίλους, στο Εργοστάσιο Καραμέλας, που θα μας μάθει την τέχνη της καραμέλας και πώς μπορεί να μεταμορφωθεί σε τζάμι βιτρό!»

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΩΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ FACE-PAINTING! – «Πώς, άραγε, μοιάζει το στέμμα του βασιλιά και της βασίλισσας της Καραμελοχώρας; Στο στέκι των κατασκευών, θα έρθεις να ζωγραφίσεις, να ψαλιδίσεις, να δημιουργήσεις τις πιο γλυκές κατασκευές. Και, αν θέλεις, μπορούμε να σε ζωγραφίσουμε, με ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς!»

ΚΑΡΑΜΕΛΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! – «Ποιος θα γεμίσει πρώτος το καλάθι με τις καραμέλες; Παιχνίδια από όλο τον κόσμο, από όλα τα είδη! Καραμελοδρομίες και πολλά καραμελοπαιχνίδια!»

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ! – «Μέσα από την γοητεία και την φαντασία του θεατρικού παιχνιδιού, θα έρθουμε πιο κοντά στην καραμέλα. Το παιχνίδι, η κίνηση του σώματος, η σιωπή, ο αυτοσχεδιασμός και ο ρόλος, θα δώσουν στο κάθε παιδί την ευχαρίστηση και την απόλαυση που χρειάζεται!»

Ο Μίκυ και η Μίνι! – «Οι αγαπημένες μας φιγούρες, Μίκυ και Μίνι, θα βρίσκονται κοντά μας, για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς μας φίλους!»

Γενική Είσοδος στο Εργοστάσιο Καραμέλας: 5 Ευρώ.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το kritimono.gr στο Facebook!

Διαβάστε επίσης