Καρδιές origami στο Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης του ΕΣΔΑΚ

  • In Life
  • 06/02/2019 17:12
Καρδιές origami στο Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης του ΕΣΔΑΚ

Στην τέχνη του origami θα «μυηθούν» οι συμμετέχοντες στο Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ), που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου. Δείτε πώς θα δηλώσετε συμμετοχή. 

Κουτιά origami με σκέπασμα, κατάλληλα για μικρά δώρα, καραμέλες και σοκολατάκια, αλλά και εντυπωσιακές καρδιές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά, σελιδοδείκτες ή ως συμβολικά δώρα, θα κατασκευάσουν οι συμμετέχοντες στο νέο Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης του ΕΣΔΑΚ.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους: ψαλίδι, κόλλα υγρή, χοντρό χαρτί ή λεπτό χαρτόνι, σε χρώματα και σχέδια της αρεσκείας τους (2 φύλλα Α4 για το κουτί και 1 για την καρδιά).

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες και, κατ’ εξαίρεση, σε παιδιά άνω των 10 ετών, εφόσον συνοδεύονται. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: olga.christou@hotmail.com και στο τηλέφωνο 6944573950.

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης, με θέμα την τέχνη του origami, θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Φεβρουαρίου, 17:30-20:00, στα γραφεία του ΕΣΔΑΚ, στο Ηράκλειο (Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, στον 3ο όροφο).

Διαβάστε επίσης