Λουλούδια origami και φωτιστικά από μπουκάλια

  • In Life
  • 10/01/2019 12:51
Λουλούδια origami και φωτιστικά από μπουκάλια

Εντυπωσιακές συνθέσεις με λουλούδια origami και φωτιστικά από μπουκάλια θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν οι συμμετέχοντες στο πρώτο Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης του ΕΣΔΑΚ για το 2019.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κατασκευάζουν μια εύκολη αλλά πολύ εντυπωσιακή σύνθεση με λουλούδια origami. Θα παρουσιαστεί, επίσης, μια βελτιωμένη τεχνική, που κάνει την συναρμολόγηση πολύ εύκολη και γρήγορη, σε σχέση με την εκδοχή που είχε παρουσιαστεί σε παλαιότερο εργαστήριο, ενώ θα γίνει και επίδειξη κατασκευής φωτιστικού από πλαστικά μπουκάλια.

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης του ΕΣΔΑΚ θα πραγματοποιηθεί σε δυο τμήματα, από την Όλγα Χρήστου, την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, από τις 17:30 ως τις 20:00, στα γραφεία του ΕΣΔΑΚ, στο Ηράκλειο (Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, στον 3ο όροφο).

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους για το λουλούδι origami:

-ψαλίδι

-κολλητική ταινία διπλής όψης

-κόλλα υγρή

-λεπτό κορδόνι ή κορδέλα για κρέμασμα

-περιοδικό με όμορφα χρώματα και, κατά το δυνατόν, σταθερό χαρτί (προαιρετικά)

Για το φωτιστικό (προαιρετικά): 16 κορυφές όμοιων μπουκαλιών ομοιόμορφα κομμένες, συρραπτικό.

Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές. Απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών, αν συνοδεύονται. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: olga.christou@hotmail.com και στο τηλέφωνο 6944573950.

Διαβάστε επίσης