Ο ΕΣΔΑΚ φέρνει τα… Χριστούγεννα!

  • In Life
  • 11/10/2018 13:56
Ο ΕΣΔΑΚ φέρνει τα… Χριστούγεννα!

Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης με… άρωμα Χριστουγέννων διοργανώνει ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ). Μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουν κατασκευές από καλάμια, χαρτί και άλλα υλικά, καθώς και στεφάνια ή δέντρα για τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα αργούν ακόμα, αλλά ο ΕΣΔΑΚ βάζει από τώρα μικρούς και μεγάλους στο… κλίμα της γιορτής, καλώντας τους να συμμετάσχουν σε ένα Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης, να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη, να πειραματιστούν με διάφορα υλικά και να διασκεδάσουν.

Στο εργαστήριο του Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες θα πλέξουν σωλήνες από χαρτί και καλάμια, και θα τους «μεταμορφώσουν» σε μολυβοθήκες, καλάθια, στεφάνια και δέντρα για τα Χριστούγεννα! Στο εργαστήριο του Νοεμβρίου, θα «ανακαλύψουν» νέες τεχνικές, για να φτιάξουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Το εργαστήριο του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σε δύο τμήματα, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17/10, 17:30 – 20:00, στα γραφεία του ΕΣΔΑΚ (Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, 3ος όροφος). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών, εφόσον συνοδεύονται. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: Όλγα Χρήστου, 6944-573950, olga.christou@hotmail.com

Τι θα χρειαστείτε

*κοπίδι ή ψαλίδι

*χάρακα

*επιφάνεια κοπής διαστάσεων Α4 (τουλάχιστον)

*ένα ξυλάκι για σουβλάκια

*κόλλα

*ένα άδειο γυάλινο βάζο ή μπουκάλι ή μεταλλικό σταθερό κουτί με λεία τοιχώματα

*ένα παλιό περιοδικό ή διαφημιστικά φυλλάδια.

Διαβάστε επίσης