Ανοικτή πρόσκληση για το «Τέχνη καθ΄ οδόν 2019»

Ανοικτή πρόσκληση για το «Τέχνη καθ΄ οδόν 2019»

Η Οργανωτική Επιτροπή ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για την διοργάνωση του «Τέχνη καθ’ οδόν 2019». Το φεστιβάλ… επιστρέφει τον Ιούλιο, με ζωγραφική, αγιογραφία, γκράφιτι, γλυπτική, θέατρο, μουσική, χορό και άλλα δρώμενα. Ανοικτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες. Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή. 

Το φεστιβάλ «Τέχνη καθ’ οδόν 2019» θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2019 και θα μετατρέψει ξανά, για πέντε ημέρες, το Ηράκλειο σε μια ανοικτή σκηνή καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας. «Στην διάρκεια αυτών των ημερών, καλλιτέχνες κάθε είδους (ζωγραφικής, αγιογραφίας, καλλιτεχνικού γκράφιτι, γλυπτικής, μουσικής, θεάτρου, χορού, κινηματογράφου, videoart, φωτογραφίας κ.ά.) θα προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τους ίδιους και το έργο τους. Θα εργαστούν σε επιλεγμένους ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους της πόλης, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Προκειμένου να δοθεί αρκετός χρόνος προετοιμασίας, η αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι εθελοντές του δήμου Ηρακλείου, η περιφέρεια Κρήτης, το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ, ο Ο.Λ.Η, η Ε.Κ.Ι.Μ., ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Ηρακλείου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς τις καλλιτεχνικές ομάδες ή τους μεμονωμένους καλλιτέχνες που θα επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στο «Τέχνη Καθ’ οδόν 2019», να δηλώσουν την συμμετοχή τους, καθώς και τυχόν ιδέες ή προτάσεις τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο «Τέχνη καθ’ οδόν 2019»

Ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα https://www.heraklion.gr/culture/art-en-route-2019/art-en-route-registration.html. Επίσης, στο γραφείο του καλλιτεχνικού διευθυντή του δήμου Ηρακλείου, κ. Αντωνάκη, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2, 11:00-13:00, πλην Σαββάτου και Κυριακής).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813-409250, 6942896427.

(Φωτό αρχείου)

Διαβάστε επίσης