Η Μπέσυ Μάλφα στο Ηράκλειο, ως… «Shirley Valentine»!

Η Μπέσυ Μάλφα στο Ηράκλειο, ως… «Shirley Valentine»!

Η Μπέσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί στην γλυκόπικρη κωμωδία «Shirley Valentine», του Willy Russell, που διασκευάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Η παράσταση ανεβαίνει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο Cine Studio.

Η Βρετανίδα Σίρλεϊ (Μπέσυ Μάλφα) είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μητέρα δύο παιδιών που έχουν την δική τους ζωή και σύζυγος ενός άνδρα, με τον οποίον η σχέση τους… χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος, ο τοίχος της κουζίνας της! Μέχρι την ημέρα που μία ασήμαντη αφορμή την «ξυπνάει». Η ηρωίδα αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή.

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στην θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της… επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπιέζουν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει την σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στην ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα.

Στον ρόλο της Σίρλεϊ Βαλεντάιν, η Μπέσυ Μάλφα.

Ώρες Παραστάσεων: 18:30 και 21:15.
Τιμή Προπώλησης: 12 ευρώ. Τιμή στο ταμείο: 15 ευρώ.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης