Εδώ θα εμφανιστεί ο Ψαρογιώργης Ιούλιο και Αύγουστο

Εδώ θα εμφανιστεί ο Ψαρογιώργης Ιούλιο και Αύγουστο

Ανακοινώθηκαν οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας του Ψαρογιώργη (Γιώργη Ξυλούρη), για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Δείτε σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα εμφανιστεί. 

Μετά την συναυλία στο θέατρο Μυθωδία, στο Γεράνι Ρεθύμνου, την Δευτέρα 9 Ιουλίου, ο Ψαρογιώργης (Γιώργης Ξυλούρης) συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 συναυλίες τον Ιούλιο και 9 εμφανίσεις τον Αύγουστο. Στις 23 Αυγούστου, ο Ψαρογιώργης θα «συναντηθεί» στην σκηνή με τον Ψαραντώνη και την Νίκη Ξυλούρη, στα Ντουλιανά Αποκορώνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στις 19 Ιουλίου, ο Ψαρογιώργης θα βρίσκεται στον Σκινιά Λασιθίου, στο παραδοσιακό γλέντι του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Στις 20 Ιουλίου θα εμφανιστεί στα Μέσα Μουλιανά Σητείας. Στις 22 Ιουλίου στο Αμάρι Ρεθύμνου και στις 28 Ιουλίου στο χωριό Λυττος Πεδιάδας.

Στις 3 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Χουδέτσι (Λαβύρινθος). Στις 4 Αυγούστου στις Βρύσες Λασιθίου. Στις 5 Αυγούστου στο Αλάγνι Μονοφατσίου. Στις 7 Αυγούστου στον Βαφέ Αποκορώνου. Στις 8 Αυγούστου στο θέατρο Φορτέτσα, στο Ρέθυμνο. Στις 13 Αυγούστου στα Ανώγεια. Στις 14 Αυγούστου στην Αβδού. Στις 15 Αυγούστου στην Σίτανο Σητείας. Στις 23 Αυγούστου στα Ντουλιανά Αποκορώνου, με Ψαραντώνη και Νίκη Ξυλούρη.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα τελευταία νέα για τις συναυλίες των αγαπημένων σας καλλιτεχνών, το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης