Το Ενυδρείο… μετακομίζει στο Talos

Το Ενυδρείο… μετακομίζει στο Talos

Ο μαγικός βυθός του Ενυδρείου Κρήτης «αποκαλύπτεται», σήμερα και αύριο, στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza. Γνώσεις, ψυχαγωγία, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, εκπλήξεις και δραστηριότητες για παιδιά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το Ενυδρείο Κρήτης Cretaquarium… μετακομίζει στο Talos Plaza, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Και «προσκαλεί» μικρούς και μεγάλους να «εξερευνήσουν» τον μαγικό κόσμο της θάλασσας, μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Το πρόγραμμα της δράσης περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, πειράματα και ζωγραφική. Και θα δώσει στα παιδιά μια… γεύση από το «Καλοκαιρινό Σχολείο» του Cretaquarium, που θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Να «μεταμορφωθούν» σε θαλάσσια όντα, να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Ενυδρείου Κρήτης.

Και στις 16-17 Ιουνίου

Η δράση στο Talos, σήμερα και αύριο, ξεκινάει στις 18:00 και θα διαρκέσει δύο ώρες. Το Talos Plaza θα… «υποδεχθεί» ξανά τα υπέροχα θαλάσσια όντα του Ενυδρείου και τα μυστικά τους, στις 16 και 17 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης