Η Γλυκερία τραγουδάει για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Η Γλυκερία τραγουδάει για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Το Σάββατο 18 Αυγούστου, η Γλυκερία θα εμφανιστεί στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά, στην συναυλία που διοργανώνει η μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Η μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και η Γλυκερία προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, στην συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί στις 18/8, στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά. Η Γλυκερία θα ερμηνεύσει λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά και σμυρνέικα τραγούδια, επιτυχίες από την προσωπική διαδρομή της στον χώρο της μουσικής και αγαπημένα κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ της, με τίτλο «Ακολούθησα ένα αστέρι».

Το πρόγραμμα θα επιμεληθεί ο Στέλιος Φωτιάδης. Δίπλα στην Γλυκερία θα βρίσκεται 8μελής ορχήστρα. Στην σκηνή θα ανέβει και ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Βασίλης Προδρόμου.

Εισιτήρια για την συναυλία με την Γλυκερία

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία της μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, στις ενορίες της μητρόπολης και στο Κιόσκι Δημοτικής Αγοράς.

*Σημειώνεται ότι η συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου, αλλά αναβλήθηκε, λόγω της εθνικής τραγωδίας, με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές, στην Αττική. Με την σύμφωνη γνώμη της μητρόπολης, της Γλυκερίας και των συνεργατών της, τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων. Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την συναυλία που αναβλήθηκε, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά στις 18 Αυγούστου.

Δείτε περισσότερα για την συναυλία της 18ης Αυγούστου, εδώ. 

Διαβάστε επίσης