“Ημέρες Φωτογραφίας” με Elena Digiosia στο Πολύκεντρο Νεολαίας

“Ημέρες Φωτογραφίας” με Elena Digiosia στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Το φωτογραφικό έργο της Elena Digiosia παρουσιάζεται την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 20:00, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2), σε εκδήλωση που οργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του δήμου Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Εθελοντισμού και Μνημείων.

Η Elena Digiosia έχει ασχοληθεί με ζωγραφική, κατασκευές, κόσμημα, πηλό, κατασκευή κούκλας, φωτογραφία, κολλάζ.

Με την φωτογραφία άρχισε να ασχολείται το 2013, οπότε παρακολούθησε σεμινάρια στην Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης. Στην συνέχεια, παρακολούθησε σεμινάρια (workshop) αξιόλογων φωτογράφων, όπως ο Λάμπρος Παπανικολάτος, η Ελένη Μουζακίτη, ο  Αλέξης Βασιλικός, ο Βασίλης Καντάς, ο Γιώργος Πρίνος, ο Γιώργος Καραηλίας, και η Λία Ναλμπαντίδου.

Παρακολούθησε, επίσης, σεμινάριο βιβλιοδεσίας με τον Γιώργο Ιατρομανωλάκη και Ιστορία της Τέχνης με τον Γιώργο Καραταράκη.

Η Elena Digiosia έχει συμμετάσχει σε μία ομαδική έκθεση, με επιμελητές τον Λάμπρο Παπανικολάτο και  την Ελένη Μουζακίτη, με τίτλο “AD HOC”. Έργα της περιλαμβάνονται στην ομώνυμη έκδοση.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την 8η κατά σειρά «Ημέρα Φωτογραφίας» που οργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού, με στόχο την ανάδειξη του έργου καλλιτεχνών φωτογράφων που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη. Την καλλιτέχνιδα θα προλογίσει η Ελένη Φαραγκουλιτάκη.

Διαβάστε επίσης