Μάλαμας και Θ. Παπακωνσταντίνου έρχονται στο Αρκαλοχώρι

Μάλαμας και Θ. Παπακωνσταντίνου έρχονται στο Αρκαλοχώρι

Μια σπουδαία συναυλία θα φιλοξενήσει, την Δευτέρα 6 Αυγούστου, το Αρκαλοχώρι. Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα συναντηθούν στην σκηνή του Ανοικτού Δημοτικού Θεάτρου. Προβλέπεται… «μάχη» για τα εισιτήρια.

Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχονται τον Αύγουστο, «Με στόμα που γελά», στο Αρκαλοχώρι, έτοιμοι να χαρίσουν όμορφες στιγμές στο κοινό της Κρήτης. Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες δίνουν «ραντεβού» στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της περιοχής, για να παρουσιάσουν τα τραγούδια της τελευταίας δουλειάς τους, αλλά και παλαιότερες (διαχρονικές) επιτυχίες τους.

Ενώνουν δυνάμεις Μάλαμας – Θ. Παπακωνσταντίνου

Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας συναυλίες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Μένει να φανεί αν, εκτός από το Αρκαλοχώρι, θα επισκεφθούν και άλλες περιοχές της Κρήτης, (στις 8/8, πιθανότατα, θα εμφανιστούν στον Βάμο, στα Χανιά) δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους Κρητικούς να απολαύσουν τις ερμηνείες και την μουσική τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία στο Αρκαλοχώρι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Νεότερα αναμένονται σύντομα και, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού (όπως εκφράζεται στα social media) είναι ήδη μεγάλο, προβλέπεται… «μάχη» για τα εισιτήρια.

Μαζί τους θα είναι:

Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο
Αποστόλης Γιάγκος: πλήκτρα
Δημήτρης Λάππας: κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: τύμπανα
Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: μπάσο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: λαούτο, μπουζούκι
Τίτος Καργιωτάκης – Μάκης Πελοπίδας: ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: σχεδιασμός φωτισμού
Δημήτρης Κατέβας – Αλέξανδρος Κτιστάκης: τεχνικοί σκηνής

Διαβάστε επίσης