Νέα βιβλιοθήκη στο Φόδελε!

Νέα βιβλιοθήκη στο Φόδελε!

Μια νέα βιβλιοθήκη δημιουργείται στο Φόδελε, από τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου του οικισμού.

Στην προσπάθεια να ενισχυθεί η νέα βιβλιοθήκη στο Φόδελε, δωρίστηκαν βιβλία στον Σύλλογο, για να μπορούν μικροί και μεγάλοι να τα απολαύσουν στον δικό τους τόπο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Λεβεντάκη, επισκέφθηκε την Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Γάζι και παρέλαβε τα πρώτα βιβλία από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού του δήμου Μαλεβιζίου, Άννα Φραντζεσκάκη και τον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης, ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, Γιώργο Τζωράκη.

“Στηρίζουμε και ενισχύουμε τις περιφερειακές βιβλιοθήκες του δήμου μας, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουμε την προσπάθεια για δημιουργία νέων βιβλιοθηκών σε κάθε οικισμό. Απώτερος στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας την δυνατότητα να έρθουν κοντά στο καλό βιβλίο και να βιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που ένα καλό βιβλίο μπορεί να χαρίσει στον αναγνώστη του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Φόδελε, για την εξαιρετική πρωτοβουλία» ανέφερε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης.

Ακολουθήστε το kritimono.gr στο Facebook!

Διαβάστε επίσης