Ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στο Cine Studio

Ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στο Cine Studio

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C «ροκάρουν» στο Cine Studio, στο Ηράκλειο. Δείτε περισσότερα για τα εισιτήρια και τα σημεία προπώλησης. 

O Γιάννης Αγγελάκας δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και, κυρίως, ανήσυχος. Δεν θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν τρία χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελούν, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια».

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C έρχονται στις 18 και 19 Ιανουαρίου, στο Cine Studio. Θα παρουσιάσουν τραγούδια από αυτόν τον δίσκο, αλλά και από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες μέχρι σήμερα.

Οι 100°C είναι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα. Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα. Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα. Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα. James Wylie στο σαξόφωνο. Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Τα πρώτα εισιτήρια 10 ευρώ. Γενική Είσοδος 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Πολυτεχνείο Καφέ – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Πολυχώρος Τεχνόπολις.

Δείτε περισσότερα εδώ. 

Διαβάστε επίσης