Ο Tonis Sfinos στο Αρκαλοχώρι για το «Χρώμα Run»

Ο Tonis Sfinos στο Αρκαλοχώρι για το «Χρώμα Run»

Ο ξεχωριστός Tonis Sfinos θα περιμένει το Σάββατο 5 Μαΐου τους δρομείς του «Χρώμα Run», στον τερματισμό, για μια «πολύχρωμη» συναυλία, διάρκειας δύο ωρών. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τον… χρωματιστό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί στο Αρκαλοχώρι.

Ο Tonis Sfinos θα βρίσκεται το Σάββατο στο Αρκαλοχώρι για να… ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με τις «ρετρό» μουσικές επιλογές και την εκκεντρική εμφάνισή του. Η συναυλία με τον «international playboy, τον τυφώνα της λεβάντας, την τελευταία φυσαλίδα του ντεπόν», Toni Sfino, είναι η μεγάλη έκπληξη που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές του «Χρώμα Run» στους συμμετέχοντες, αλλά και στους απλούς θεατές του αγώνα.

Το «Χρώμα Run» είναι ένας «μη ανταγωνιστικός αγώνας για όλη την οικογένεια». Δρομείς κάθε ηλικίας θα συναντηθούν στις 17:30 στην αφετηρία (Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου) και θα διανύσουν, τρέχοντας ή περπατώντας, τα πέντε χιλιόμετρα της διαδρομής (ή όσα χιλιόμετρα επιθυμούν/ αντέχουν).

χρώμα run-tonis sfinos-συναυλία

Οι διοργανωτές και οι υπόλοιποι δρομείς θα φροντίσουν να τους κάνουν… χρωματιστούς, ενώ ο Tonis Sfinos θα βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, «στήνοντας» ένα «τρελό» πάρτι, στο σημείο του τερματισμού.

Μπλουζάκια, χρώματα, μετάλλια και… Tonis Sfinos

Κάθε δρομέας θα είναι «εξοπλισμένος» με το μπλουζάκι της διοργάνωσης, δύο σακουλάκια χρώμα, την τσάντα του «Χρώμα Run», ένα χρωματιστό βραχιολάκι και τον αριθμό συμμετοχής του. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει, επίσης, το εισιτήριο στην συναυλία που θα δώσει ο Tonis Sfinos και το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν). Χρονόμετρα δεν υπάρχουν, ειδική προετοιμασία δεν απαιτείται, ενώ μοναδικός κανόνας είναι οι δρομείς να φορούν το μπλουζάκι της διοργάνωσης. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 ευρώ. Για τις εγγραφές, τηρείται σειρά προτεραιότητας. Τον αγώνα διοργανώσει ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.) Αρκαλοχωρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Χρώμα Run», στο Αρκαλοχώρι, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης