«Ουρανία», για τρεις παραστάσεις, στο Cine Studio

«Ουρανία», για τρεις παραστάσεις, στο Cine Studio

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται ως «Ουρανία», στις 5, 6 και 7 Απριλίου στο Cine Studio. Ερωτεύεται, φοβάται, θυμώνει, γελάει, κλαίει, δημιουργεί μια ηρωίδα που θα σας κατακτήσει…

«Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ανήκεις στους 240 φίλους της στο Facebook. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να την συναντήσεις μιας και η Ουρανία δεν βγαίνει από το σπίτι, παρά μόνο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο…

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει και ένα μεγάλο όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η «Ουρανία» είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και την ματαίωση, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με τρυφερότητα και χιούμορ, καταγράφει την ψυχοσύνθεση μιας νέας γυναίκας, εγκλωβισμένης σε ένα παιδικό δωμάτιο. Και ο Γιώργος Σουλειμάν προσεγγίζει με ευαισθησία τις πιο κρυφές πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας.

Η ανερχόμενη Δανάη Μπάρκα, στον ομώνυμο ρόλο, εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα, δημιουργώντας μια ηρωίδα που θα μείνει στο μυαλό και την καρδιά σας για πολύ καιρό».

Το τραγούδι «Μέχρι Θανάτου» έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Θέμης Καραμουρατίδης, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμαν
Ερμηνεία: Δανάη Μπάρκα
Art Direction: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Παραγωγή: People Entertainment

Για τα εισιτήρια και τα σημεία προπώλησης, πατήστε εδώ. 

Διαβάστε επίσης