Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδάει για τα παιδιά…

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδάει για τα παιδιά…

Μια συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για τις ανάγκες της Κλινικής Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, δίνει το Σάββατο 21 Ιουλίου, στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο, η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η λέσχη Lions «Κνωσός», ο μουσικός σύλλογος «Απόλλων» και η περιφέρεια Κρήτης προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια μουσική βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Η Παυλίνα Βουλγαράκη on the road». Το Σάββατο 21 Ιουλίου, στις 21:00, στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», η Παυλίνα Βουλγαράκη θα τραγουδήσει για τα παιδιά. Τα έσοδα της εκδήλωσης – συναυλίας θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών της Κλινικής Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Οι Blend Mishkin & Roots Evolution δίνουν μία και μοναδική συναυλία στο Τεχνόπολις (Αμμουδάρα, Ηράκλειο), την Πέμπτη 26 Ιουλίου (21:15). Κερδίστε προσκλήσεις!

«Στηρίξτε τα παιδιά»

«Οργανώνουμε αυτή την συναυλία με μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, την Παυλίνα Βουλγαράκη, που θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τις ανάγκες της Κλινικής. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την κοινωνική προσπάθεια» αναφέρει η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της Λέσχης Lions «Κνωσός» για την συναυλία, Κατερίνα Περγαμινέλη.

«Η λέσχη μας αποφάσισε να οργανώσει μια εκδήλωση για να βοηθήσει τα παιδιά με καρκίνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει την ποιοτική συναυλία, με την Παυλίνα Βουλγαράκη» λέει η πρόεδρος της λέσχης Lions «Κνωσός», Μαίρη Ζηνόζη.

«Η περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τις πρωτοβουλίες που έχουν κοινωνικό στόχο, κοινωνική προσφορά. Η Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ είναι μια κλινική μοναδική στην Κρήτη και στην νότια Ελλάδα. Με ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο προσφοράς, στα παιδιά με νεοπλασία» αναφέρει ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Υγείας, Λάμπρος Βαμβακάς.

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Μειωμένο: 8 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων, σήμερα 20 Ιουλίου, 18:00-22:00, Ανδρόγεω 2, απέναντι από το ΚΕΠ. Μπορείτε, επίσης, να απευθύνεστε στην λέσχη Lions «Κνωσός».

Δείτε περισσότερα για την συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη εδώ.

Διαβάστε επίσης