Οι συναυλίες του καλοκαιριού στην Κρήτη (Ανανεώνεται συνεχώς)

Οι συναυλίες του καλοκαιριού στην Κρήτη (Ανανεώνεται συνεχώς)

Θέατρα, ανοικτά γήπεδα, πλατείες, πάρκα και προαύλια σχολείων θα «πλημμυρίσουν» με νότες. Γνωστοί καλλιτέχνες θα… σταματήσουν στην Κρήτη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους και θα «μαγέψουν» μικρούς και μεγάλους με τους στίχους και τις μελωδίες τους. Γιατί χωρίς συναυλίες, δεν είναι… καλοκαίρι!

ΠΟ «χάρτης» των συναυλιών στην Κρήτη εμπλουτίζεται συνεχώς, καθώς όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ανακοινώνουν ζωντανές εμφανίσεις, σε διάφορες περιοχές του νησιού. Σωκράτης Μάλαμας, Νατάσα Μποφίλιου, Βασίλης και Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Κωστής Μαραβέγιας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεονώρα Ζουγανέλη και άλλα «δυνατά» ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής προγραμματίζουν συναυλίες σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι και Χανιά και «υπόσχονται» στους χιλιάδες θαυμαστές τους αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Το kritimono παρουσιάζει τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στην Κρήτη. Το κείμενο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για τα μεγάλα συναυλιακά «ραντεβού» στο νησί.

Συναυλίες – Ιούνιος

Νίκος και Γιώργος Στρατάκης θα βρίσκονται στις 18 Ιουνίου στην πλατεία Μικρασιατών, στο Ρέθυμνο. Και στις 25 Ιουνίου στην Αλικαρνασσό. Θα εμφανιστούν επίσης στο Καλαμάκι Μεσαράς (20 Ιουνίου) και στις Αρχάνες (22 Ιουνίου).

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στα Μάταλα, τα Κίτρινα Ποδήλατα «ροκάρουν» στο “Matala Beach Festival”. Ώρα έναρξης 19:00. Στην σκηνή του φεστιβάλ ανεβαίνει, στις 21:30, ο Διονύσης Σαββόπουλος, με δημιουργίες από ολόκληρο το μουσικό «ταξίδι» του. Και στις 23:30, την σκυτάλη παίρνει η Ματούλα Ζαμάνη.

Στα Μάταλα θα εμφανιστεί το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 23:00, ο «αιώνιος έφηβος», Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Νωρίτερα, στην σκηνή του “Matala Beach Festival, θα ανέβουν οι: No Quarter, Thunderstruck, 15-50.

Την ίδια ημέρα, ο Διονύσης Σαββόπουλος θα βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο, στην πλαζ του ΕΟΤ (ώρα έναρξης 21:30).

Την Κυριακή 24 Ιουνίου, το «Matala Beach Festival» θα υποδεχθεί τους 2002GR, την Ελευθερία Αρβανιτάκη (21:00) και τους Coretheband.

Στις 24 Ιουνίου, ο Αντώνης Μαρτσάκης και το συγκρότημά του, θα βρίσκονται στο Ενετικό Λιμάνι, στα Χανιά, (22:00 – 23:30), σε μια συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Στις 25 Ιουνίου, η Ελένη Βιτάλη και ο Νίκος Ζιώγαλας θα εμφανιστούν στο προαύλιο των ιδρυμάτων της μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, στην Κίσσαμο. Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στις 27 Ιουνίου, στις 21:00, η Ματούλα Ζαμάνη, θα εμφανιστεί στο θέατρο Μυθωδία, στο Γεράνι Ρεθύμνου.

Μανώλης Μητσιάς και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα εμφανιστούν στις 27 Ιουνίου, στο Cine Creta Maris, στην Χερσόνησο, για ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε Χανιά και Ηράκλειο, στις 27 και 28 Ιουνίου. Στις 27 του μηνός θα εμφανιστεί στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά. Το επόμενο βράδυ, θα πάρουν σειρά το Ηράκλειο και η Τεχνόπολις.

Η Γιώτα Νέγκα θα εμφανιστεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στο πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή Πεδιάδος.

Συναυλίες – Ιούλιος

Την 1η Ιουλίου, η Γιώτα Νέγκα θα βρίσκεται στο θέατρο Μυθωδία, στο Γεράνι Ρεθύμνου.

Νίκος και Γιώργος Στρατάκης θα εμφανιστούν την Κυριακή 1 Ιουλίου στα Αλάτσατα Ηρακλείου (προαύλιο 7ου Γυμνασίου). Στις 4 Ιουλίου στην Γιορτή Κρασιού, στις Δαφνές και στις 6 Ιουλίου στον Χώνο Μυλοποτάμου. Θα εμφανιστούν, επίσης, σε Κοκκίνη Χάνι (8 Ιουλίου), Τριόπετρα Ρεθύμνου (13 Ιουλίου), Τσαλικάκι (17 Ιουλίου), Καμισιανά (19 Ιουλίου), Κόκκινο Πύργο (20 Ιουλίου), Βάμο (22 Ιουλίου), Ασώματο Αγίου Βασιλείου (25 Ιουλίου), Κουνάβους (26 Ιουλίου), Ελιά (27 Ιουλίου), Γιορτή Πορτοκαλιού Σκοινέ (28 Ιουλίου).

Ο Βασίλης Σταυρακάκης θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εμφανίσεις: 2 Ιουλίου, Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο. 6 Ιουλίου, Κρούστας, Λασίθι. 7 Ιουλίου, Καλέσα, Ηράκλειο. 13 Ιουλίου, Τύλισος, Ηράκλειο. 16 Ιουλίου, Θραψανό, Ηράκλειο. 19 Ιουλίου, Προφήτης Ηλίας, Ηράκλειο. 20 Ιουλίου, Μέσα Μουλιανά, Λασίθι. 22 Ιουλίου, Παναγία Μονοφατσίου. 24 Ιουλίου, Κηποθέατρο “Μ. Χατζιδάκις”. 25 Ιουλίου, Αλικιανός, Χανιά. 26 Ιουλίου, Ελιά Πεδιάδος, Ηράκλειο.

Δύο συναυλίες και για τον Κωστή Μαραβέγια. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα εμφανιστεί την 1η Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά. Στις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Ηράκλειο (Τεχνόπολις).

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανιστεί στις 2 Ιουλίου στην Ιεράπετρα, στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου (21:30).

Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Μανωλάκης, Ιάκωβος Πατεράκης και Χάρης Παρασκάκης προσκαλούν τον Ψαραντώνη σε μια ξεχωριστή συναυλία, στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, στο Αρκαλοχώρι, στις 2 Ιουλίου (21:30).

Στις 4 Ιουλίου, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιάννης Μηλιώκας, θα εμφανιστούν στο Νέο Γυμνάσιο – Λύκειο, στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου (21:30).

Μακεδόνας, Ρίζου και Monophonics

Στις 5 Ιουλίου, ο Κώστας Μακεδόνας θα εμφανιστεί στην Γιορτή Κρητικής Διατροφής, στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Μαζί του θα είναι η Γιάννα Φαφαλιού.

Στις 7 Ιουλίου, η Μαρίζα Ρίζου θα εμφανιστεί στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Στις 8 Ιουλίου, στην σκηνή του Τεχνόπολις θα εμφανιστούν οι Monophonics (20:30). Μαζί τους η Mantique (Μαρία Μαντικού).

Η Μαρίζα Ρίζου θα βρίσκεται στις 9 Ιουλίου στο Ηράκλειο (21:15, Τεχνόπολις), παρουσιάζοντας δικά της τραγούδια και διασκευάζοντας κομμάτια γνωστών δημιουργών.

Στις 9 Ιουλίου, ο Ψαρογιώργης θα εμφανιστεί στο θέατρο Μυθωδία, στο Γεράνι Ρεθύμνου. Μαζί του οι Γιάννης Παπατζανής και Γιάννης Πολυχρονάκης.

Στις 13 Ιουλίου (στις 21:00), Νίκος Ζωιδάκης και Μανώλης Κονταρός στήνουν κρητικό γλέντι στο γήπεδο Μοναχής Ελιάς, στα Χανιά. (Την εκδήλωση διοργανώνει το σωματείο “Κρητικός Αστέρας”).

Χαρούλης, Θηβαίος, Μποφίλιου και Αλκίνοος

Στις 15 Ιουλίου, ο Χρήστος Θηβαίος θα εμφανιστεί στο θέατρο Μυθωδία, στο Ρέθυμνο. Και την Δευτέρα 16 Ιουλίου, θα ανέβει στην σκηνή του Τεχνόπολις, στο Ηράκλειο. Μαζί του η Μαρία Παπαγεωργίου.

Στις 18 Ιουλίου, ο Νίκος Ζωιδάκης, στήνει κρητικό γλέντι στο γήπεδο του Ηροδότου, στην Αλικαρνασσό (Αλικαρνάσσεια 2018).

Δύο συναυλίες στην Κρήτη έχει ανακοινώσει η Νατάσα Μποφιλίου, που θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση «Όμορφο Όνειρο». Στις 18 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο και στις 19 Ιουλίου στα Χανιά, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Στις 19 Ιουλίου, ο Ψαρογιώργης θα βρίσκεται στον Σκινιά Λασιθίου, στο παραδοσιακό γλέντι του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Στις 20 Ιουλίου θα εμφανιστεί στα Μέσα Μουλιανά Σητείας. Στις 22 Ιουλίου στο Αμάρι Ρεθύμνου και στις 28 Ιουλίου στο χωριό Λυττος Πεδιάδας.

Το Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο θα υποδεχθεί στις 20 Ιουλίου την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Το ίδιο βράδυ, οι Melisses θα εμφανιστούν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

Στις 21 Ιουλίου, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα εμφανιστεί στο Κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” (21:30). Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο Ψαραντώνης θα εμφανιστεί στις 21 Ιουλίου στο Φρούριο Κούλε, στο Μαγαρικάρι (22:00).

Στις 21 Ιουλίου, οι Χαΐνηδες θα εμφανιστούν στο Amari Green Festival, στο Αμάρι Ρεθύμνου. Στις 22 Ιουλίου, στο Amari Green Festival θα εμφανιστεί ο Ψαρογιώργης.

Στις 23 Ιουλίου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα παρουσιάσει ένα «σόλο» πρόγραμμα στο Δασάκι Κουτσουρά, στην Ιεράπετρα (21:30). Στις 25 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Γεράνι Ρεθύμνου, στο θέατρο Μυθωδία. Και στις 27 Ιουλίου, θα εμφανιστεί στο Ηράκλειο, στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» (21:30).

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χαρούλης, Ζουγανέλη και Γλυκερία

Στις 24 Ιουλίου, το θέατρο του Τεχνόπολις υποδέχεται την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά. Στις 25 Ιουλίου, οι ίδιες θα εμφανιστούν στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά.

Στις 27 Ιουλίου, ο Tonis Sfinos θα εμφανιστεί στο Καλό Χωριό Λασιθίου, στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα (21:00).

Στις 27 Ιουλίου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα υποδεχθεί την πανσέληνο στην Μινωική Ζώμινθο. Μαζί του: Έλενα και Σουζάνα Βουγιουκλή.

Στις 29 Ιουλίου, η Ρίτα Αντωνοπούλου θα βρίσκεται στα Χανιά, σε αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Στις 30 Ιουλίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστεί στο Σγουροκεφάλι Ηρακλείου.

Στις 30 Ιουλίου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα βρίσκεται στην Κίσσαμο Χανίων, για μια συναυλία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

Στις 30 και 31 Ιουλίου, ο Γιάννης Χαρούλης θα βρίσκεται στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Συναυλίες – Αύγουστος

Την 1η Αυγούστου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστεί στον Πρινέ Ρεθύμνου (21:30).

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης θα εμφανιστούν την 1η Αυγούστου στο Ηράκλειο. Στις 2/8 στο Γαβαλοχώρι. Στις 3/8 στο Αστυράκι. Στις 5/8 στο Κεραμούτσι και στις 6/8 στους Αρμένους Ρεθύμνου. Στις 9/8 στο Αμάρι και στις 10/8 στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Στις 11/8 στην Παχιά Άμμο Ιεράπετρας. Στις 12/8 στον Αξό Μυλοποτάμου. Στις 13/8 στις Γωνιές Πεδιάδας. Στις 14/8 στα Πεμόνια (Αποκόρωνας), στις 15/8 στο χωριό Κοξαρέ (Ρέθυμνο) και στις 17/8 στην Δαμάστα Ηρακλείου. Στις 18/8 στον Σταυρωμένο Σητείας. Στις 19/8 στο Ηράκλειο. Στις 20/8 στο Καστέλι Κισσάμου. Στις 24/8 στο Τυμπάκι. Στις 26/8 στις Ασίτες και στις 31/8 στο Πολύδροσο.

Στις 2 Αυγούστου, ο Γιάννης Χαρούλης θα βρίσκεται στο γήπεδο της Καντάνου, στα Χανιά (21:00).

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα εμφανιστεί στις 2 Αυγούστου στον Άγιο Νικόλαο (Πλαζ ΕΟΤ). Στις 5 Αυγούστου, θα βρίσκεται στο Τεχνόπολις (Αμμουδάρα, Ηράκλειο). Στις 7/8, θα εμφανιστεί στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά. Το Σάββατο 11/8, στο Ρέθυμνο (Φορτέτζα). Την Κυριακή 12/8, στο Κάστρο Φραγκοκάστελου. Και την Τρίτη 21/8, στον Πλακιά.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης θα εμφανιστεί στις 2 Αυγούστου στο Ηράκλειο. Ακολουθούν εμφανίσεις σε Ατσιπάδες (3/8) και Βουλισμένη Νεάπολης (5/8). Την Δευτέρα 6 Αυγούστου, θα βρίσκεται στις Βρύσες Αποκορώνου. Στις 7/8 στο Μεταξοχώρι, στις 9/8 στην Ιεράπετρα (Ωδείο) και στις 10/8 στις Σίσες Μυλοποτάμου. Το Σάββατο 11/8, θα εμφανιστεί στην Αγία Βαρβάρα. Στις 12/8 στην Άρβη. Στις 14/8 στις Βούτες, στις 15/8 στο Χουδέτσι και στις 17/8 στο Καλό Χωριό Αρκαλοχωρίου. Στις 18/8 θα εμφανιστεί στον Συκολόγο Βιάννου και την Πέμπτη 30/8 στην Ασή Γωνιά, στον νομό Χανίων.

Ψαραντώνης, Νέγκα, Γλυκερία και Μάλαμας

Ο Ψαρογιώργης θα εμφανιστεί στις 3 Αυγούστου στο Χουδέτσι (Λαβύρινθος). Στις 4 Αυγούστου στις Βρύσες Λασιθίου. Στις 5 Αυγούστου στο Αλάγνι Μονοφατσίου. Στις 7 Αυγούστου στον Βαφέ Αποκορώνου. Στις 8 Αυγούστου στο θέατρο Φορτέτσα, στο Ρέθυμνο. Στις 13 Αυγούστου στα Ανώγεια. Στις 14 Αυγούστου στην Αβδού. Στις 15 Αυγούστου στην Σίτανο Σητείας. Στις 23 Αυγούστου στα Ντουλιανά Αποκορώνου, μαζί με τον Ψαραντώνη.

Στις 4 Αυγούστου, η Γλυκερία θα εμφανιστεί στο Καστέλι Ηρακλείου.

Στις 4 Αυγούστου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα εμφανιστεί στον Βάμο Χανίων (στην αυλή του σχολείου).

Στις 4 Αυγούστου, Στέλιος Διονυσίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστος Παπαδόπουλος και Βασίλης Σκουλάς θα εμφανιστούν σε λαϊκό γλέντι, στο Καλό Χωριό Μονοφατσίου.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου θα βρίσκεται στις 4 Αυγούστου στο Ηράκλειο, στην Πύλη Βηθλεέμ.

Στις 6 Αυγούστου, η Γιώτα Νέγκα θα εμφανιστεί στις Γιορτές Ρόκκας (Χανιά).

Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε Αρκαλοχώρι (6 Αυγούστου) και Βάμο Χανίων (8 Αυγούστου).

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Σταύρος Ξαρχάκος θα εμφανιστούν στις 8 Αυγούστου στα Χανιά, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και στις 9 του μηνός στο Ηράκλειο (Τεχνόπολις).

Πασχαλίδης, Αγγελάκας, Βελεσιώτου και Σπανουδάκης

Στις 9 Αυγούστου, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανιστεί στο θέατρο Κοκόλας, στον Κερατόκαμπο. Και στις 10 Αυγούστου, θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, στο θέατρο Μυθωδία.

Η Γεωργία Νταγάκη θα βρίσκεται στις 10 Αυγούστου στην Άρβη Ηρακλείου.

Στις 10 Αυγούστου, ο Δημήτρης Πουλικάκος θα εμφανιστεί στο «The Other Wind Festival», στην Σούγια Χανίων. Στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν επίσης: Αλκίνοος Ιωαννίδης (14/8), Φωτεινή Βελεσιώτου (15/8), Ψαραντώνης (17/8), Χαΐνηδες (18/8).

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα εμφανιστεί στις 10 Αυγούστου στο Φράγμα Φανερωμένης (Σκούρβουλα). Και στις 11 Αυγούστου, θα βρίσκεται στο Πέραμα Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο.

Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης θα συναντηθούν επί σκηνής, στις 11 Αυγούστου, στην Παχειά Άμμο Ιεράπετρας.

Στις 12 Αυγούστου, Παντελής Θαλασσινός και Βασίλης Σκουλάς θα εμφανιστούν στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Στις 12 Αυγούστου, η Μελίνα Ασλανίδου θα βρίσκεται στα Μάλια, στο Crystal Beach Club. Και στις 13 Αυγούστου, μαζί με τον Βασίλη Σκουλά, στο προαύλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνέ, στο Ρέθυμνο (21:30).

Στις 13 Αυγούστου, ο Γιάννης Αγγελάκας θα βρίσκεται στα Ανώγεια, για ένα μουσικό αφιέρωμα στον Ψαραντώνη.

Στις 14 Αυγούστου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστεί στην Σητεία (21:30).

Στις 16 Αυγούστου, η Φωτεινή Βελεσιώτου θα εμφανιστεί στο θέατρο Μυθωδία, στο Ρέθυμνο (21:00).

Στις 17 Αυγούστου, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης θα εμφανιστούν στην Δαμάστα. Την ίδια ημέρα, Βασίλης Σταυρακάκης και Ψαρογιώργης θα εμφανιστούν στο Καλό Χωριό Μονοφατσίου. Μαζί τους: Ιάκωβος Πατεράκης, Γιώργης Μανωλάκης.

Στις 18 Αυγούστου, η Ρίτα Αντωνοπούλου θα εμφανιστεί στην Βιάννο (Μουσείο).

Γλυκερία, Χαρούλης και Χαΐνηδες

Η Γλυκερία θα εμφανιστεί στις 18 Αυγούστου στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά. Τα έσοδα θα δοθούν στην μητρόπολη Κηφισιάς, με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Ο Γιάννης Αγγελάκας θα βρίσκεται στις 18 Αυγούστου στον Τσιβαρά Αποκορώνου (Χανιά). Και στις 20 Αυγούστου, στην Μυρσίνη Λασιθίου.

Στις 20 Αυγούστου, οι Χαΐνηδες θα εμφανιστούν στο θέατρο Μυθωδία, στο Ρέθυμνο.

Στις 22 Αυγούστου, η Φωτεινή Βελεσιώτου θα εμφανιστεί στο θέατρο Τεχνόπολις, στο Ηράκλειο (21:15). Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς.

Στις 26 Αυγούστου, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία, με τίτλο “Την ζωή μου ξετυλίγω”, στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων, για την Πανσέληνο του Αυγούστου. Στις 28 Αυγούστου, θα δώσει άλλη μία συναυλία στο κλειστό γήπεδο Κλαδισού, στα Χανιά.

Στις 29 Αυγούστου, ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί στα Έξω Λακώνια Λασιθίου (στο χωριό του).

Στις 30 Αυγούστου, η Μελίνα Κανά θα εμφανιστεί στο Ηράκλειο, στο θέατρο του Τεχνόπολις. Στις 31 Αυγούστου, θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, στο θέατρο Μυθωδία.

Στις 31 Αυγούστου, Πάνος Κατσιμίχας και Βασίλης Καζούλης θα εμφανιστούν στα Χανιά.

Συναυλίες – Σεπτέμβριος

Την 1η Σεπτεμβρίου, Πάνος Κατσιμίχας και Βασίλης Καζούλης θα βρίσκονται στο Ηράκλειο.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης θα εμφανιστούν στο γήπεδο μπάσκετ του Ηροδότου. Στις 6/9, θα βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο (Skipper Bar) και στις 7/9, στις Λιθίνες Σητείας. Στις 12/9, θα εμφανιστούν στο Ηράκλειο (Talos). Στις 14/9, στην Ροδιά. Στις 16/9, στο Μελιδόνι Ρεθύμνου. Στις 21/9, στο Ηράκλειο (50-50). Και στις 28/9, πάλι στο Ηράκλειο (Νυν & Αεί).

Στις 5 Σεπτεμβρίου, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά θα βρίσκονται στο λόφο Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο. Στις 7 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστούν στο θέατρο του Τεχνόπολις, στο Ηράκλειο.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα εμφανιστεί στο ανοικτό θέατρο του Τεχνόπολις, στο Ηράκλειο. Μαζί του η Ερωφίλη και ο Βασίλης Γισδάκης.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι Imam Baildi θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Γιώτα Νέγκα θα εμφανιστεί στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου θα βρίσκεται στις 16 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο. Στις 19 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί στο θέατρο Μυθωδία, στο Γεράνι Ρεθύμνου.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Γεωργία Νταγάκη θα εμφανιστεί στο Ηράκλειο.

(Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πολλών καλλιτεχνών δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Επομένως, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές).

Διαβάστε επίσης