Ως τις 24/3 η έκθεση “Το Χαμόγελο της Τζοκόντα”

Ως τις 24/3 η έκθεση “Το Χαμόγελο της Τζοκόντα”

Παρατείνεται ως την Κυριακή 24 Μαρτίου η έκθεση «Το Χαμόγελο της Τζοκόντα – Πέντε Αιώνες Καλλιτεχνικής Ιδιοποίησης», στην Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός», στην Τύλισο. Δείτε ποιες ημέρες και ώρες μπορείτε να την επισκεφθείτε. 

Η έκθεση “Το Χαμόγελο της Τζοκόντα” εντάσσεται στο πρόγραμμα «2008-2018: 10 Χρόνια Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων – Ελαιουργείον» και συνδιοργανώνεται από την περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τoν δήμο Πλατανιά, τον δήμο Μαλεβιζίου, την Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός», την Αίθουσα Τέχνης Match More και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων – Ελαιουργείον.

Πρόκειται για μια έκθεση που περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, κολλάζ και εγκαταστάσεων, υπό την επιμέλεια του Δρ Κωνσταντίνου Β. Πρώιμου, του Ιωάννη Ν. Αρχοντάκη και της επιμελήτριας της Δημοτικής Πινακοθήκης, Χρύσας Βαθιανάκη.

Για να δείτε ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στην έκθεση, πατήστε εδώ!

«Με την επιτυχία που είχε η έκθεση, αλλά και με τα προβλήματα που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων, που δυσκόλεψαν την επίσκεψη σχολείων και φορέων στην Τύλισο, η παράταση ήταν επιβεβλημένη» ανέφερε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» και την έκθεση “Το Χαμόγελο της Τζοκόντα” τις εξής ημέρες και ώρες:

*Τετάρτη 10:00-14:00 & 17:30-20:00.

*Πέμπτη 9:00-13:00 & 17:30-20:00.

*Παρασκευή 10:00-14:00.

*Σάββατο & Κυριακή 10:00-15:00.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Για… περισσότερη Κρήτη, ακολουθήστε το kritimono.gr στο Facebook!

Διαβάστε επίσης