Τσικνοπέμπτη σε Αρκαλοχώρι, Βόνη, Θραψανό

  • In Life
  • 27/02/2019 07:21
Τσικνοπέμπτη σε Αρκαλοχώρι, Βόνη, Θραψανό

Με ψησταριές στους δρόμους, μουσική, χορό και κρασί, θα γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη (28/2) στο Αρκαλοχώρι, την Βόνη και το Θραψανό. Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο δήμος Μινώα Πεδιάδας. 

Ανοικτή πρόσκληση σε κατοίκους και επισκέπτες για “Τσικνίσματα” στο Αρκαλοχώρι, την Βόνη και το Θραψανό, απευθύνουν ο δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.), οι πολιτιστικοί σύλλογοι των τριών δημοτικών ενοτήτων και φορείς της περιοχής.

Στο Αρκαλοχώρι, το… γλέντι για την Τσικνοπέμπτη θα αρχίσει στις 18:00, με άφθονο κρέας, κρασί, μουσική, χορό και θεατρικά δρώμενα, για μικρούς και μεγάλους. Στην Βόνη, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 18:30 και στο Θραψανό στις 19:00.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Ηράκλειο, στο πλαίσια των εκδηλώσεων της Καστρινής Αποκριάς. Δείτε περισσότερα εδώ. 

“Όσοι βρεθούν την Τσικνοπέμπτη στον δήμο Μινώα Πεδιάδας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματα. Εφοδιαστείτε με αποκριάτικη διάθεση, χαμόγελο και πολλή τρέλα. Φορέστε τα αποκριάτικά σας και ελάτε να τσικνίσουμε παρέα” αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook!

Διαβάστε επίσης