• Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στην Λότζια

  Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στην Λότζια

  Ο δήμος Ηρακλείου, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑιματοΚρήτης», η ΣΕΑΠ Ηρακλείου και ο Όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ», διοργανώνουν, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στην Λότζια, την 69η εθελοντική αιμοδοσία.

 • Δωρεάν μαστογραφίες στα ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. Ηρακλείου

  Δωρεάν μαστογραφίες στα ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. Ηρακλείου

  Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως «μήνας κατά του καρκίνου του μαστού» από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της περιφέρειας Κρήτης θα προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες, σε γυναίκες – μέλη των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η.) του δήμου Ηρακλείου.

 • ΑιματοΚρήτης: Οι αιμοδοσίες και δράσεις του Οκτωβρίου

  ΑιματοΚρήτης: Οι αιμοδοσίες και δράσεις του Οκτωβρίου

  Με την εθελοντική αιμοδοσία στην Λότζια, το Σάββατο, 10:00 – 13:30, ξεκινούν οι εθελοντικές αιμοδοσίες και δράσεις του ΑιματοΚρήτη, για τον Οκτώβριο. Δείτε το πρόγραμμα των δράσεων.

 • Χανιά: Δωρεάν εμβολιασμός για την γρίπη

  Χανιά: Δωρεάν εμβολιασμός για την γρίπη

  Την ευκαιρία να εμβολιαστούν δωρεάν για την εποχική γρίπη θα έχουν ηλικιωμένοι στα Χανιά. Δείτε πού και πότε θα πραγματοποιηθεί ο αντιγριπικός εμβολιασμός.

 • Ένα μήλο την ημέρα για βιταμίνες και… δίαιτα

  Ένα μήλο την ημέρα για βιταμίνες και… δίαιτα

  Πλούσιο σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και μεταλλικά στοιχεία και… φθηνό σε θερμίδες, το μήλο «θωρακίζει» τον ανθρώπινο οργανισμό και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που… προσέχουν την σιλουέτα τους.

 • Δωρεάν σπιρομέτρηση στην Αγία Τριάδα

  Δωρεάν σπιρομέτρηση στην Αγία Τριάδα

  Σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ο δήμος Ηρακλείου δίνει σε πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα την ευκαιρία να υποβληθούν σε δωρεάν σπιρομέτρηση. Δείτε σε ποιους απευθύνεται η δράση.