Το 10ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας

Το 10ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας

Η υγεία της γυναίκας, η πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Μαιευτικής, στο επίκεντρο του 10ου Παγκρήτιου Συνεδρίου Μαιευτικής-Γυναικολογίας, στο Ηράκλειο.

Διακεκριμένοι επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, γυναικολόγοι-μαιευτήρες, μαίες, νοσηλευτές και γιατροί άλλων ειδικοτήτων, από όλη την Ελλάδα, που φροντίζουν για «την προαγωγή της καλής υγείας της γυναίκας», δίνουν «ραντεβού» στο Ηράκλειο, στις 21 και 22 Απριλίου, για το 10ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ομιλίες και παρουσιάσεις για τον μητρικό θηλασμό, τις επιπλοκές στην κύηση, την ενδομητρίωση, την αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου, την υπογονιμότητα και ζητήματα σχετικά με τον τοκετό και την υγεία του εμβρύου.

«Στόχος η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας»

To 10ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας διοργανώνει η Μαιευτική & Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης, σε συνεργασία με την Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και την Ελληνική Εταιρεία Ενδομητρίωσης. Στόχος του συνεδρίου είναι «η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, που υπηρετούν την υγεία της γυναίκας στην Κρήτη, για τις εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των γυναικολογικών παθήσεων και στον χώρο της Μαιευτικής. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ibis Style Heraklion Central. Απευθύνεται σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτές και φοιτητές και μοριοδοτείται με μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Διαβάστε επίσης