Συνέδριο «Ευπάθεια και Συμπόνια» στο ΤΕΙ Κρήτης

Συνέδριο «Ευπάθεια και Συμπόνια» στο ΤΕΙ Κρήτης

Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, διαδραστικές συνεδρίες, στρογγυλά τραπέζια και επισκέψεις σε δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), στο συνέδριο «Ευπάθεια και Συμπόνια: Ο ρόλος της ΠΦΥ στην Ευρώπη. Πώς θα ξεπεραστεί η περίοδος λιτότητας;».

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Κρήτης, σε συνεργασία με τo Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (EFPC), συνδιοργανώνουν το ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο του Φόρουμ, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Το κύριο θέμα του συνεδρίου για το τρέχον έτος είναι:

«Ευπάθεια και συμπόνια: ο ρόλος της πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη – Πώς θα ξεπεραστεί η περίοδος λιτότητας;».

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί διαδραστική συνεδρία «You & EFPC», για την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μεταξύ νέων επαγγελματιών ΠΦΥ.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν προσυνεδριακές επισκέψεις σε μονάδες ΠΦΥ (σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, στο Ηράκλειο Κρήτης).

Κόστος εγγραφής (για τους Έλληνες):
Φοιτητές: 30 ευρώ
Επαγγελματίες υγείας: 90 ευρώ
Ειδικευμένοι ιατροί: 120 ευρώ

Πληροφορίες – Εγγραφές

-ΤΕΙ Κρήτης
-Γραμματεία Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Ηράκλειο, Εσταυρωμένος, ταχυδρομικός κώδικας: 71004, τηλ. 2810-379510.
-Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕΙ Κρήτης: Παπαδακάκη Μαρία (mpapadakaki@yahoo.gr) και Καλαϊτζάκη Αργυρούλα (akalaitzaki@staff.teicrete.gr).
-Τμήμα Νοσηλευτικής, ΤΕΙ Κρήτης: Κριτσωτάκης Γεώργιος (gkrits@staff.teicrete.gr).
-Περισσότερες πληροφορίες για το διεθνές συνέδριο «Ευπάθεια και Συμπόνια»: http://www.euprimarycare.org/crete/efpc-2018-crete-conference-24-25-sept….

Διαβάστε επίσης